مطالب مرتبط:
بورس سبز ماند؛ رشد 48 هزار و 45 واحدی شاخص کل
عرضه اولیه مهرگان در بورس؛ بخریم یا نه؟ + دامنه قیمت
پیش بینی بورس امروز سه شنبه 6 آبان 1404 | بروزترین تحلیل و پیش بینی بازار سرمایه | بورس فردا با سرعت می تازد؟
عرضه خودروی محبوب وارداتی در بورس کالا رسما آغاز شد+ جزییات
جزییات شرایط خرید خودروی خارجی از بورس اعلام شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1404 ساعت 19:002025-10-28سياسي

صیدی فعلا در سازمان بورس می ماند


گمانه زنی های رسانه ای درباره احتمال تغییر رییس سازمان بورس ظاهرا از یک برداشت اشتباه درخصوص اختلاف نظر مدنی زاده و صیدی در جریان آخرین نشست شورای عالی بورس نشأت گرفته اما یک عضو شورای عالی بورس گفت که رابطه وزیر اقتصاد و رییس سازمان بورس خوب و حدس .

- در گفت وگو با ایسنا عنوان شد صیدی فعلا در سازمان بورس می ماند گمانه زنی های رسانه ای درباره احتمال تغییر رییس سازمان بورس ظاهرا از یک برداشت اشتباه درخصوص اختلاف نظر مدنی زاده و صیدی در جریان آخرین نشست شورای عالی بورس نشأت گرفته اما یک عضو شورای عالی بورس گفت که رابطه وزیر اقتصاد و رییس سازمان بورس خوب و حدس و گمان ها درباره تغییر صیدی شایعه است.

به گزارش ایسنا، زمزمه هایی طی روزهای اخیر درباره احتمال پایان یافتن ریاست حجت الله صیدی بر سازمان بورس شنیده می شود.

ظاهرا موضوع از سوءتفاهم در آخرین نشست شورای عالی بورس نشأت گرفته که در آن جلسه گفت وگویی بین علی مدنی زاده وزیر اقتصاد و صیدی رییس سازمان بورس شکل می گیرد.

همین اتفاق نه چندان بااهمیت و مساله ی بازنشستگی صیدی باعث شده برخی افراد گمانه زنی هایی را درباره احتمال برکناری یا استعفای او مطرح کنند.

صیدی در حال حاضر به سن بازنشستگی رسیده و همین مساله فشارها بر او را افزایش داده است؛ تا جایی که برخی رسانه ها اعلام می کنند


برچسب ها: سازمان بورس - شورای عالی بورس - رییس سازمان بورس - بورس - شورای عالی - سازمان - رییس سازمان
آخرین اخبار سرویس:

صیدی فعلا در سازمان بورس می ماند

صیدی فعلا در سازمان بورس می ماند