مطالب مرتبط:
وضعیت نارنجی آلودگی هوا در 4 شهر خوزستان
هوای خوزستان در وضعیت هشدار قرار گرفت/ شاخص آلاینده ها کمتر از 2.5 میکرون شد
هوای خوزستان در وضعیت هشدار
شاخص آلودگی هوای خوزستان به وضعیت هشدار رسید / آلاینده ها کمتر از 2.5 میکرون شد
هوای خوزستان دوباره در وضعیت هشدار؛ هویزه و خرمشهر ناسالم برای همه!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آبان 1404 ساعت 08:102025-10-25اجتماعي

هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی


هوای 7 شهر خوزستان صبح امروز در وضعیت قرمز و آلودگی قرار گرفت و مدارس هویزه را به تعطیلی کشاند.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، بر اساس اعلام مرکز پایش کیفی هوای کشور، شاخص ذرات کمتر از دو و نیم میکرون در شهر های سوسنگرد 153، کوت عبدالله 153 و در هویزه 167 میکروگرم بر مترمکعب گزارش شده که نشانگر وضعیت قرمز و ناسالم آلودگی هوا برای همه است.

بر اساس این گزارش همچنین شاخص ذرات کمتر از دو نیم میکرون در شهر های اندیمشک 104، اهواز 149، بهبهان 101، و در شهر شوشتر 131 میکروگرم بر مترمکعب گزارش شده که برای گروه های حساس ناسالم است و بر اساس آن افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

همچنین به دلیل آلودگی و وارونگی هوا؛ امروز شنبه 3 آبان، فعالیت مدارس شیفت صبح شهرستان هویزه به صورت غیرحضوری و ادارات با 2 ساعت تاخیر آغاز به کار خواهند کرد.

فعالیت شعب کشیک بانک ها و بیمه ها بر اساس تصمیم شورای هماهنگی مدیریت بانک ها و بیمه ها خواهد بود و مراکز امدادی، درمانی، بیمارستان ها، اورژانس، آتشنشانی، خدماتی و نوبت کاری از این تاخیر مستثنی هستند.


برچسب ها: وضعیت قرمز - خوزستان - گزارش - آلودگی - وضعیت - هویزه - مترمکعب
آخرین اخبار سرویس:

هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی

هوای 7 شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی