مطالب مرتبط:
آب کارون را منتقل نکنید؛ کشاورزی خوزستان تشنه می ماند/ ما سال هاست با منابع آبی بازی می کنیم
آلمان و سوییس مهاجران غیرقانونی را به ترکیه منتقل می کنند
«تب برفکی» به انسان منتقل نمی شود / محصولات دام های مبتلا وارد بازار نمی شود
پیکر شهید صفی صمغ آبادی پس از 41سال به آبیک منتقل می شود
تکلیف یارانه آبان مشخص شد / شرط حساس که کسی نباید نادیده بگیرد / دولت: این کار را بکنید، یارانه می پردازیم؛ نکنید، حذف می شوید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آبان 1404 ساعت 08:352025-11-18بين الملل

آب کارون را منتقل نکنید


چند روز بعد از اینکه رییس جمهور بحران آب را آن قدر جدی توصیف کرد که از نخبگان خواست اگر راهی برای نجات از بحران بی آبی ایران دارند وارد میدان شوند، - به گزارش تابناک؛ روزنامه همشهری نوشت: نشست بررسی راهکار های رفع چالش های آبی با تمرکز بر 4 استان مرکزی کشور در حالی برگزار شد که بحران منابع آبی به اوج خود رسیده است.

رییس جمهور در این جلسه دستور داد روند اجرا و تکمیل سد های کوهرنگ 3، خرسان 3 و ماندگان برای تامین پایدار آب آشامیدنی اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری با شتاب بیشتری دنبال شود، اما به اعتقاد کارشناسان، این تصمیم در تضاد کامل با راهکار های علمی تنش آب در کشور است.

طرح های فاقد ارزیابی قانونی نیست نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در واکنش به این تصمیم دولت با اشاره به اینکه اجرای این طرح ها فاقد مجوز ارزیابی محیط زیستی هستند، می گوید: طبق مستند های رسمی، هیچ یک از این پروژه ها تاکنون مجوز ارزیابی محیط زیستی دریافت نکرده اند و سازمان محیط زیست نیز اعلام کرده است در شرایط فعلی امکان صدور این مجوز وجود ندارد.

قانون در این باره صراحت دارد.

هیچ پروژه ای بدون ارزیابی محیط زیستی اجازه اجرا ندارد.

این ارزیابی ها فقط تشریفات اداری نیست، تضمین کننده حفظ حقابه ها و پایداری منابع آب است.


برچسب ها: ارزیابی - رییس جمهور - چهارمحال و بختیاری - بحران - روزنامه همشهری - راهکار - طرح ها
آخرین اخبار سرویس:

آب کارون را منتقل نکنید

آب کارون را منتقل نکنید