مطالب مرتبط:
مستند «444 روز» روی آنتن شبکه دو | روایتی از اتفاقات پس از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران
بازخوانی اسناد لانه جاسوسی آمریکا در تهران با نگاهی متفاوت
نقطه شروع دشمنی ایران و آمریکا از زمان تسخیر لانه جاسوسی بود؟
چرا گروگان های زن و سیاه پوست بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا آزاد شدند؟
چرا گروگان های زن و سیاه پوست بعد از تسخیر لانه جاسوسی آمریکا آزاد شدند؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 12 آبان 1404 ساعت 11:102025-11-03سياسي

دانشجوی شهید مازندرانی و فاتح لانه جاسوسی آمریکا کیست؟


در میان دانشجویانی که لانه جاسوسی آمریکا را تسخیر کرده و بعد از پیروزی انقلاب در جبهه حق علیه باطل به شهادت رسیده بودند نام یک مازندرانی به چشم می خورد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران ؛ در تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی،13 آبان یادآور سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان انقلابی پیرو خط امام، روز ماندگار و نماد ایستادگی ملت ایران در برابر استکبار جهانی است.

  در میان دانشجویان پیرو خط امام که بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) اقدام این دانشجویان را انقلابی دیگر در ادامه پیروزی انقلاب اسلامی نامید شهید سید احمد کدخدازاده از مازندران و شهرستان قائم شهر نقش مهمی در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا ایفا کرد.

   شهید سید احمد کدخدازاده از خانواده ای با ایمان و علاقه مند به ائمه معصومین (ع) در سال 1339در قائم شهر متولد شد و پس از دوران تحصیلات ابتدایی و متوسطه با رتبه بالای علمی برای تحصیلات عالیه در رشته پلی تکنیک وارد دانشگاه امیرکبیر تهران شد.

    او در قبل از انقلاب ودر سن نوجوانی در سید محله قائم شهر از فعالان مسجد صبوری این شهر بود که در مسیر انقلاب فعالیت های چشمگیر داشت و با پیروزی انقلاب اسلامی درقالب گروه های جهادی با ساخت مسکن یاریگر محرومین منطقه بودند.


برچسب ها: لانه جاسوسی - دانشجویان - تسخیر لانه جاسوسی - مازندران - انقلاب - انقلاب اسلامی - جاسوسی
آخرین اخبار سرویس:

دانشجوی شهید مازندرانی و فاتح لانه جاسوسی آمریکا کیست؟

دانشجوی شهید مازندرانی و فاتح لانه جاسوسی آمریکا کیست؟