مطالب مرتبط:
مراجعه بیش از 2 هزار و 200 نفر به بیمارستان ها و مراکز درمانی خوزستان
اتصال بنگاه های خرد خرما در بوشهر به صنایع کلان
نشست حزب اتحاد درباره افزایش زن کشی در غیاب قانون / تا مردسالاری اولویت دارد، امنیت زنان تأمین نمی شود
فرقه ذهبیه؛ سلسله ای با ادعای اتصال به امام رضا (ع)
روسیه : حفظ ثبات منطقه ای از اولویت های وزارت دفاع کشورهای مستقل مشترک المنافع است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آبان 1404 ساعت 12:252025-11-01فناوري

اولویت اتصال مدارس و مراکز درمانی به اینترنت پرسرعت


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اتصال مدارس و مراکز درمانی به شبکه اینترنت پرسرعت در اولویت برنامه های وزارتخانه قرار دارد.

- وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اتصال مدارس و مراکز درمانی به شبکه اینترنت پرسرعت در اولویت برنامه های وزارتخانه قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی ستار هاشمی امروز در جلسه بررسی مسائل و مشکلات ارتباطی استان با اشاره به تحقق 70 درصد مصوبات ارتباطی آذربایجان شرقی ادامه داد: فهرست مراکز آموزشی و درمانی استان در اختیار وزارتخانه قرار گیرد تا اقدامات عملیاتی آغاز شود.

وی با اشاره به راهبرد وزارت ارتباطات مبنی بر تلفیق کار میدانی و سیاست گذاری مرکزی افزود: سفر این هفته به تبریز نیز در همین زمینه و ذیل راهبرد مرکز و میدان انجام شده است تا مسائل هم در سطح وزارتخانه و هم در سفر های استانی به صورت هم زمان پیگیری شود.

وزیر ارتباطات از راه اندازی برنامه پنج شنبه های نظارتی خبر داد و گفت: این برنامه با هدف نظارت مستقیم بر اجرای مصوبات و پایش خدمات ارتباطی در استان ها طراحی شده است.

تلاش ما این است که سفر ها تشریفاتی نباشد، بلکه در جهت شناسایی و رفع موانع اجرایی صورت گیرد.


برچسب ها: ارتباطات و فناوری اطلاعات - اینترنت پرسرعت - وزارتخانه - مراکز درمانی - ارتباطات و فناوری - آذربایجان شرقی - فناوری اطلاعات
آخرین اخبار سرویس:

اولویت اتصال مدارس و مراکز درمانی به اینترنت پرسرعت

اولویت اتصال مدارس و مراکز درمانی به اینترنت پرسرعت