مطالب مرتبط:
جان باختن پنج نفر به دنبال سانحه تصادف در جاده نهاوند-فیروزان
تصادف مرگبار در جاده نهاوند ـ کرمانشاه/ 5 نفر جان باختند
جان باختن 5 نفر بر اثر تصادف دلخراش در جاده نهاوند - فیروزان
تصادف مرگبار در جاده نهاوند - کرمانشاه / 5 نفر جان باختند
جان باختن 5 نفر به دنبال سانحه تصادف در جاده نهاوند-فیروزان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 آبان 1404 ساعت 10:302025-10-31حوادث

4 تصادف و 4 جان باخته در هفته ای که گذشت/ بی توجهی، علت مشترک تصادفات


در هفته اول آبان، پایتخت شاهد چهار تصادف مرگبار بود؛ حوادثی که به گفته پلیس راهور، نتیجه سرعت غیرمجاز، بی توجهی به جلو و استفاده نادرست از مسیریاب هاست.

- 4 تصادف و 4 جان باخته در هفته ای که گذشت/ بی توجهی، علت مشترک تصادفات عکس تزیینی است در هفته اول آبان، پایتخت شاهد چهار تصادف مرگبار بود؛ حوادثی که به گفته پلیس راهور، نتیجه سرعت غیرمجاز، بی توجهی به جلو و استفاده نادرست از مسیریاب هاست.

سهل انگاری هایی که چهار انسان را از خانواده هایشان گرفت و می توانست با اندکی دقت، هرگز رخ ندهد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ رابعه جوانبخت رییس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ در توضیح این حوادث دلخراش در هفته ای که گذشت، گفت: در روز دوشنبه 5 آبان ماه ، 2 فقره تصادف منجر به فوت در نقاط مختلف شهر تهران رخ داده است.

یکی برخورد سواری 207 با تیر چراغ برق که دو جوان را به کام مرگ کشاند.

تصادف اول در ساعت 23:25 دوشنبه، در مسیر غرب به شرق بزرگراه شهید حکیم و بعد از بزرگراه یادگار امام(ره)، یک دستگاه سواری پژو 207 به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه، از مسیر خود منحرف و پس از برخورد با گاردریل، وارد فضای میانی بزرگراه شده است.


برچسب ها: تصادف - پلیس راهور - استفاده نادرست - تصادف مرگبار - تصادفات - هفته - پلیس راهور تهران بزرگ
آخرین اخبار سرویس:

4 تصادف و 4 جان باخته در هفته ای که گذشت/ بی توجهی، علت مشترک تصادفات

4 تصادف و 4 جان باخته در هفته ای که گذشت/ بی توجهی، علت مشترک تصادفات