مطالب مرتبط:
رهاوردهای سفر رییس جمهور به کردستان
کشت پاییزه محصولات کشاورزی در کردستان
امام جمعە شهر سنندج: سفر بدون تشریفات رییس جمهور بە کردستان نشان از اراده جدی دولت برای حل مشکلات مردم داشت
قائم پناه: پزشکیان به «ایران برای همه ایرانیان» پایبند است/ برای نخستین بار تابوها شکسته شده اند؛ از زنان و اهل سنت در کردستان استفاده می شود
قدردانی امام جمعه سنندج از توجه رییس جمهور به کردستان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 12:552025-11-08اقتصادي

بیداد گرانی در کردستان


گرانی اقلام اساسی و کالا های پرمصرف روزانه، داد مردم را درآورده و حتی توان خرید مایحتاج روزانه خود را ندارند.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان ، گرانی اقلام اساسی و کالا های پرمصرف روزانه مردم این روز ها به جایی رسیده که دیگر آه از نهاد مردمی که به هر زحمتی سعی می کردند، شکم زن و بچه هایشان را سیر کنند، درآورده و قیمت ها به حدی بالا رفته که بسیاری دیگر توان خرید مایحتاج روزانه خود را هم ندارند.

  اعتراض و گله مندی مردم در این مدت آنقدر افزایش یافته که با واکنش ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج همراه بوده است.

  وی در سخنانی از افزایش قیمت اجناس و تورم انتقاد کرده و گفته، میوه ای که تولید داخل است، چرا باید هر بار قیمت افزایشی داشته باشد، این وضعیت ناشی از عدم نظارت است.

  برای بررسی این موضوع سردار زاده معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت کردستان در استودیو خبر صبحدم پاسخگو سوالات بود.


برچسب ها: روزانه - کردستان - اقلام اساسی - افزایش - صنعت، معدن و تجارت - مردم - گرانی
آخرین اخبار سرویس:

بیداد گرانی در کردستان

بیداد گرانی در کردستان