مطالب مرتبط:
قانون جدید پرداخت حقوق کارمندان؛ دولت تصمیم خود را گرفت
آغاز واریز حقوق بازنشستگان از ساعات آینده / برنامه ریزی دقیق پرداخت ها
فوری: زمان واریز حقوق آبان بازنشستگان / جزییات کامل پرداخت ها / جدول جدید تاریخ واریز منتشر شد
💳 آغاز واریز حقوق بازنشستگان | برنامه ریزی دقیق 🔑 | پرداخت ها تا 30 آبان 🎉
آغاز واریز حقوق بازنشستگان از ساعات آینده / برنامه ریزی دقیق پرداخت ها
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1404 ساعت 14:252025-11-19سياسي

حقوق باید بر مبنای فایده هر فرد برای سازمان پرداخت شود


نباید پست و مقام مبنای دریافت حقوق باشد، بلکه هر کس باید به اندازه باری که از دوش مجموعه خود بر می دارد و فایده ای که برای سازمان دارد، - رییس جمهور تصریح کرد: نباید پست و مقام مبنای دریافت حقوق باشد، بلکه هر کس باید به اندازه باری که از دوش مجموعه خود بر می دارد و فایده ای که برای سازمان دارد، حقوق دریافت کند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، آقای مسعود پزشکیان در جلسه هیئت دولت، با اشاره به اینکه بار ها تکرار کرده ام که تورم زاییده رفتار خود ماست، اظهار داشت: ساختار فربه دستگاه ها باعث افزایش هزینه های جاری می شوند و این افزایش هزینه ها یکی از دلایل جدی ایجاد کسری بودجه هستند؛ از سوی دیگر بدون توجه به منابع، توقعاتی ایجاد می کنیم که نتیجه آن انبوه طرح ها و پروژه های نیمه تمام پراکنده در سراسر کشور است.

رییس جمهور با بیان اینکه همه دستگاه ها باید با لحاظ دقیق منابع واقعی و قابل تحقق، اقدامات و برنامه های توسعه ای داشته باشند، افزود: اگر واقعا دل مان برای مردم و مملکت می تپد، باید همه تلاش خود را برای سامان دادن به ناترازی منابع و مصارف به کار بگیریم.

آقای پزشکیان همچنین با بیان اینکه باید از خودمان شروع و ساختار اداری را بر اساس کارآمدی و ارتقای بهره وری اصلاح کنیم، تصریح کرد: باید بر مبنای مدیریت عملکردی و پرداخت بر اساس عمل


برچسب ها: افزایش هزینه ها - رییس جمهور - سازمان - پروژه های نیمه تمام - دستگاه ها - حقوق - هزینه ها
آخرین اخبار سرویس:

حقوق باید بر مبنای فایده هر فرد برای سازمان پرداخت شود

حقوق باید بر مبنای فایده هر فرد برای سازمان پرداخت شود