مطالب مرتبط:
سید محمد خاتمی: سختی معیشت زندگی را بر اکثریت قاطع مردم دشوار کرده است/ کم هزینه ترین راه ممکن این است که حاکمیت رویکرد خود را تغییر دهد/ مشکل یک شبه حل نمی شود ولی گاهی بعضی گام های کوچک می تواند زمینه اقدامات اساسی تر باشد؛ مثل اینترنت و مسئله فیلترینگ
سخنگوی سپاه: باید کشور را از شرایط انتظار جنگ خارج کنیم/امروز توانمندی نیروهای مسلح در مقایسه با جنگ 12 روزه اصلا قابل مقایسه نیست و بسیار قوی تر شده ایم/بیش از 80 درصد مردم ایران پس از جنگ حس پیروزی داشتند؛تنها 4 درصد معتقد به پیروزی رژیم صهیونیستی بودند
توصیه های سید محمد خاتمی به پزشکیان/ رییس جمهور در عملی کردن وعده فیلترینگ شتاب کند/ کم هزینه ترین راه، تغییر رویکرد است
سید محمد خاتمی: کم هزینه ترین راه ممکن در شرایط فعلی این است که حاکمیت رویکرد خود را تغییر دهد
زبان بدن محمد بن سلمان حین لفاظی ترامپ درباره حمله به ایران ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1404 ساعت 18:302025-11-19سياسي

سید محمد خاتمی:80 درصد مردم ایران به یک معنی سیاسی نیستند


سید محمد خاتمی تلاش جبهه اصلاحات ایران را برای یافتن پاسخ این پرسش که در شرایط بسیار خطیر امروز ایران چه باید کرد؟ ، مغتنم شمرد و گفت: همچنان معتقدم که تنها و کم هزینه ترین راه ممکن در شرایط فعلی این است که حاکمیت رویکرد خود را تغییر دهد و حتی در .

- سید محمد خاتمی تلاش جبهه اصلاحات ایران را برای یافتن پاسخ این پرسش که "در شرایط بسیار خطیر امروز ایران چه باید کرد؟"، مغتنم شمرد و گفت: همچنان معتقدم که تنها و کم هزینه ترین راه ممکن در شرایط فعلی این است که حاکمیت رویکرد خود را تغییر دهد و حتی در خط قرمزهای خود در صورتی که اصل نظام و مصلحت ملت و کشور آسیب ببینند، تجدید نظر کند و البته این امر به هیچ وجه به معنی تسلیم در برابر فزون خواهی بیگانه نیست.

به گزارش ایسنا، سید محمد خاتمی در دیدار اعضای مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران با تقدیر از تلاش های این جبهه برای اصلاح امور در این موقعیت سخت و بحرانی کشور، گفت: طی سالهای پس از انقلاب تاکنون این بحرانی که اینک کشور با آن روبروست و تهدیدهایی که وجود دارد، سابقه نداشته است.

ضمن هوشیاری در برابر تهدیدهای خارجی و داخلی اگر رویکردهای موجود و شیوه حکمرانی در داخل و نسبت به خارج عوض و اصلاح نشود نه تنها سامان حکمرانی، که ایران و ملت نیز با خطر و تهدید بزرگ مواجه خواهد شد.


برچسب ها: سید محمد خاتمی - جبهه اصلاحات ایران - محمد خاتمی - جبهه اصلاحات - سید محمد - ایران - اصلاحات
آخرین اخبار سرویس:

سید محمد خاتمی:80 درصد مردم ایران به یک معنی سیاسی نیستند

سید محمد خاتمی:80 درصد مردم ایران به یک معنی سیاسی نیستند