مطالب مرتبط:
طوفان الاقصی و جنگ 12روزه، روند انتقال قدرت از محور باطل به حق را تسریع کرد
طوفان الاقصی امپراطوری رسانه ای غرب را در هم شکست
در جنگ 12روزه با مقاومت نیروهای مسلح و پشتیبانی مردم محاسبات دشمن برهم خورد
دشمن برای پیروزی، جنگ را به میدان فرهنگ کشانده است
حرکت خروشان ملت، مانع از تحقق اهداف دشمن در جنگ 12 روزه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1404 ساعت 09:502025-10-24سياسي

طوفان الاقصی مدیریت جنگ را از دست دشمن خارج کرد


مسئول اسبق سازمان اطلاعات سپاه گفت: عملیات پیش دستانه حماس، مدیریت جنگ را از دست آمریکا و رژیم صهیونی خارج کرد.

- مسئول اسبق سازمان اطلاعات سپاه گفت: عملیات پیش دستانه حماس، مدیریت جنگ را از دست آمریکا و رژیم صهیونی خارج کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، حجت الاسلام والمسلمین حسین طائب رییس اسبق سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، در سی و سومین نشست هم اندیشی سخنرانان مرتبط با هیئت رزمندگان اسلام در مجتمع حضرت معصومه (س) با تحلیل تحولات اخیر منطقه اظهار داشت: جنگ 12 روزه اخیر نقطه کانونی برای بررسی شرایط ایران، منطقه و حتی جهان است و تحلیل دقیق آن، امکان شناخت روند های آتی را فراهم می کند.

حجت الاسلام طائب ادامه داد: در شرایط کنونی، انقلاب اسلامی و جبهه استکبار در مرحله ای قرار گرفته اند که سرعت تحولات از پیش بینی ها فراتر رفته است و دیگر همه چیز بر اساس محاسبات پیشین پیش نمی رود.

وی در توضیح چرایی آغاز جنگ گفت: بازنگری راهبرد امنیت ملی آمریکا پس از فروپاشی شوروی در سال 1991، دهکده جهانی با رهبری خود و تغییر قانون امنیت ملی را ترسیم کرد.

سند امنیت ملی 25 ساله آمریکا تا سال 2025، برداشتن موانع تداوم قدرت جهانی را هدف قرار داده بود و در بازنگری سال 2020، این کشور اذعان کرد که تا 2025 به اهداف خود نخواهد رسید و دهه 2020 تا 2030 را سرنوشت ساز اعل


برچسب ها: سازمان اطلاعات سپاه - اطلاعات سپاه - اطلاعات - حجت الاسلام - اسلام - سازمان - مدیریت
آخرین اخبار سرویس:

طوفان الاقصی مدیریت جنگ را از دست دشمن خارج کرد

طوفان الاقصی مدیریت جنگ را از دست دشمن خارج کرد