مطالب مرتبط:
بازی های آسیایی جوانان| بازیکن تنیس روی میز ایران: خوشحالم که به یک هشتم نهایی صعود کردم
بازی های آسیایی جوانان؛ صعود تیم والیبال دختران ایران به دیدار نهایی
صعود تیم فوتسال دختران ایران به مرحله نهایی بازی های آسیایی جوانان
صعود فوتسال دختران ایران به فینال بازی های آسیایی جوانان بحرین
صعود تاریخی دختران فوتسال ایران به فینال بازی های آسیایی جوانان با شکست چین تایپه خبرگزاری ورزش ایران
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1404 ساعت 16:402025-10-28ورزشي

بازی های آسیایی جوانان؛ صعود یاوری به یک هشتم نهایی تنیس روی میز


نماینده تنیس روی میز کشورمان پس از شکست حریف فیلیپینی خود در بازی های آسیایی جوانان، گفت: خوشحالم که پیروزی هایم ادامه دار است.

- بازی های آسیایی جوانان؛ صعود یاوری به یک هشتم نهایی تنیس روی میز نماینده تنیس روی میز کشورمان پس از شکست حریف فیلیپینی خود در بازی های آسیایی جوانان، گفت: خوشحالم که پیروزی هایم ادامه دار است.

به گزارش خبرنگار اعزامی گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما ، وانیا یاوری، نماینده تنیس روی میز ایران در بازی های آسیایی جوانان بحرین، گفت: روز گذشته توانستم حریفان یمنی و مالزیایی را شکست دهم و به عنوان نفر اول به دور حذفی بروم، امروز هم توانستم حریف فیلیپینی را با نتیجه 3 بر صفر شکست دهم و به مرحله یک هشتم نهایی مسابقات صعود کنم.

وی افزود: در مرحله یک هشتم نهایی باید به مصاف برنده بازی چین تایپه و سنگاپور بروم و امیدوارم که بتوانم بهترین عملکرد را از خودم به نمایش بگذارم.


برچسب ها: بازی های آسیایی - تنیس روی میز - یک هشتم نهایی - جوانان - آسیایی - یک هشتم - بازی
آخرین اخبار سرویس:

بازی های آسیایی جوانان؛ صعود یاوری به یک هشتم نهایی تنیس روی میز

بازی های آسیایی جوانان؛ صعود یاوری به یک هشتم نهایی تنیس روی میز