مطالب مرتبط:
آغاز نشست خبری سخنگوی شورای نگهبان
خبر مهم سخنگوی شورای نگهبان/فرآیند حذف 4 صفر از پول ملی آغاز شد
سخنگوی شورای نگهبان از تأیید مصوبه حذف 4 صفر از پول ملی خبر داد
آخرین خبر سخنگوی شورای نگهبان از رفع فیلتر تلگرام
انتقاد شدید اللحن امام جمعه نجف اشرف از شورای امنیت
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 11:352025-11-08سياسي

انتقاد سخنگوی شورای نگهبان از اظهارنظر ضرغامی: این ادبیات شایسته یک رجل فرهنگی نسبت به یک نهاد قانونی کشور نیست


طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به اظهارات ضرغامی گفت: ما احترام خاصی برای کسانی که خدماتی را به کشور داشتند قائل هستیم اما چون چندین بار این عزیز این ادبیات را درمورد شورای نگهبان داشته و اظهارنظر کرده باید عرض کنم که این ادبیات شایسته یک رجل .

- به گزارش جماران؛ هادی طحان نظیف درباره توییت یک چهره سیاسی و ابراز خوشحالی از عدم ورود شورای نگهبان به انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا گفت: نظارت بر انتخابات شوراها با شورای نگهبان نیست.

و ما در انتخابات شوراهای شهر و روستا ورودی نداریم؛ در چندین برهه مجلس شوری اسلامی به دنبال این بود که با اصلاح قانون، نظارت بر انتخابات شورا های اسلامی شهر و روستا را برعهده شورای نگهبان بگذارد ولی شورای نگهبان با توجه به برداشتی که از قانون اساسی داشته با این موضوع مخالفت کرده و این حرف جدیدی نیست و بارها این نکته را تصریح کرده ایم.

ما احترام خاصی برای کسانی که خدماتی را به کشور داشتند قائل هستیم اما چون چندین بار این عزیز این ادبیات را درمورد شورای نگهبان داشته و اظهارنظر کرده باید عرض کنم که این ادبیات شایسته یک رجل فرهنگی نسبت به یک نهاد قانونی کشور نیست.


برچسب ها: شورای نگهبان - انتخابات شورا - شورا - انتخابات شوراها - نگهبان - سخنگوی شورای نگهبان - شورای
آخرین اخبار سرویس:

انتقاد سخنگوی شورای نگهبان از اظهارنظر ضرغامی: این ادبیات شایسته یک رجل فرهنگی نسبت به یک نهاد قانونی کشور نیست

انتقاد سخنگوی شورای نگهبان از اظهارنظر ضرغامی: این ادبیات شایسته یک رجل فرهنگی نسبت به یک نهاد قانونی کشور نیست