مطالب مرتبط:
تصادف مرگبار در جاده قهاوند: 2 کشته و 4 مصدوم بر اثر خواب آلودگی و سرعت بالا
تصادف رخ به رخ دو خودرو سواری جان یک نفر را گرفت
6 نفر در تصادف جاده کازرون به شیراز مصدوم شدند
تصاویر وضعیت دو قطار بعد از تصادف؛ 130 نفر زخمی شدند (فیلم)
تصادف پژو 405 در محور شوش–اهواز: پنج مصدوم در حادثه برخورد با گاردریل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 12:552025-11-11حوادث

سرعت و حرکت های نمایشی بیشترین تصادف های مرگ بار در پایتخت


از ابتدای سال تا کنون بیش از یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار خودرو به دلیل تخلفات حادثه ساز در تهران اعمال قانون شدند.

- سرعت و حرکت های نمایشی بیشترین تصادف های مرگ بار در پایتخت رییس پلیس راهور تهران گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از یک میلیون و سیصد و پنجاه هزار خودرو به دلیل تخلفات حادثه ساز در تهران اعمال قانون شدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار سید ابوالفضل موسوی پور، گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از یک میلیون و 350هزار تخلف حادثه ساز در معابر پایتخت ثبت و اعمال قانون شده است.

وی با اشاره به چهار تخلف مهم و پرخطر، آمار دقیق آنها را تشریح کرد و نسبت به پیامد های جدی این رفتار های رانندگی هشدار داد.

سردار موسوی پور گفت: از ابتدای سال تاکنون 2٫104 مورد تخلف حرکات نمایشی مانند دور زدن ناگهانی یا حرکت موتورسیکلت روی یک چرخ ثبت شده است این رفتار ها نه تنها جان راننده را تهدید می کند، بلکه می تواند در کسری از ثانیه جان عابران و سایر رانندگان را نیز به خطر اندازد.

  وی ادامه داد: بیش از 16٫602 مورد تخلف سرعت غیرمجاز بیش از 50 کیلومتر در ساعت گزارش شده است.

  سردار موسوی پور افزود: در مجموع 4٫395 مورد تخلف سبقت غیرمجاز نیز ثبت شده است.


برچسب ها: اعمال قانون - حادثه ساز - تخلف - رییس پلیس راهور تهران - پایتخت - میلیون - نمایشی
آخرین اخبار سرویس:

سرعت و حرکت های نمایشی بیشترین تصادف های مرگ بار در پایتخت

سرعت و حرکت های نمایشی بیشترین تصادف های مرگ بار در پایتخت