مطالب مرتبط:
تالاب، غار، بازار، سه ضلع طلایی گردشگری در استان مرکزی
نقش محوری مردم قم در تامین امنیت استان قابل تقدیر است
تصمیم های یک روز کاری استاندار گیلان؛ از تامین مالی پروژه ها تا تاکید بر مدیریت بحران ها
استاندار اصفهان: نقش شوراها در تامین امنیت ملی غیرقابل انکار است
اگر تا دو ماه آینده ارز دارو تامین نشود، با کمبود جدی مواجه می شویم/ سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس هشدار داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 16:152025-10-29سياسي

رایزنی برای تامین حقآبه تالاب هامون


معاون محیط زیست دریایی و تالاب ها با وزیر محیط زیست افغانستان دیدار کرد و در خصوص همکاری های دو جانبه همچنین آخرین ضعیت تالاب هامون به بحث و گفت وگو پرداخت.

- معاون محیط زیست دریایی و تالاب ها با وزیر محیط زیست افغانستان دیدار کرد و در خصوص همکاری های دو جانبه همچنین آخرین ضعیت تالاب هامون به بحث و گفت وگو پرداخت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست، در جریان سفر هیات اعزامی جمهوری اسلامی ایران به افغانستان به ریاست کاظم غریب آبادی - معاون حقوقی وزارت خارجه، احمد رضا لاهیجان زاده - معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست - با مولوی مطیع الحق خالص - وزیر محیط زیست افغانستان - دیدار کرد.

لاهیجان زاده با اشاره به قدمت 60 ساله فعالیت سازمان حفاظت محیط زیست در ایران و حفاظت از 13 درصد عرصه های بکر طبیعی و ملی افزود: حفظ تنوع زیستی و ثروت های طبیعی حداقل انتظار نسل آینده از ما خواهد بود.

کشور ایران که در زمینه حفاظت از عرصه های طبیعی سابقه طولانی دارد، آمادگی دارد تا این تجارب با ارزش را در اختیار همسایگان به ویژه کشور افغانستان قرار دهد.

وی افزود: کشور ایران به فناوری های مورد نیاز در زمینه احداث تصفیه خانه های فاضلاب، بازچرخانی آب، بازیافت پسماند، روش های نوین کشاورزی و دیگر موارد مرتبط


برچسب ها: محیط زیست - سازمان حفاظت محیط زیست - تالاب ها - محیط زیست دریایی - معاون محیط زیست - حفاظت محیط زیست - زیست
آخرین اخبار سرویس:

رایزنی برای تامین حقآبه تالاب هامون

رایزنی برای تامین حقآبه تالاب هامون