مطالب مرتبط:
اظهارات جدید وکیل نجفی درباره پرونده قتل میترا استاد/ کلت شهردار تهران خشاب نداشته/ فیلم
عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می شود
عراقچی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می شود
عراقچی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می شود
پاسخ تند اروپا به طرح صلح آمریکا برای اوکراین
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 30 آبان 1404 ساعت 13:352025-11-21حوادث

پرونده قتل عمد در میاندوآب با صلح اولیای دم خاتمه یافت


با گذشت اولیای دم و تلاش مسئولان قضایی، محکوم به قتل عمد در میاندوآب به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) از مجازات قصاص رهایی یافت.

- با گذشت اولیای دم و تلاش مسئولان قضایی، محکوم به قتل عمد در میاندوآب به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) از مجازات قصاص رهایی یافت.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مهاباد ، در ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، یک پرونده قتل عمد در شهرستان میاندوآب با گذشت اولیای دم به صلح و سازش ختم شد.

ناصر عتباتی، رییس کل دادگستری آذربایجان غربی با اعلام این خبر گفت: با تلاش رییس دادگستری، دادستان و هسته های جهادی بخشایش میاندوآب، اولیای دم از حق خود گذشتند و محکوم به قصاص از مجازات بخشیده شد.

عتباتی با اشاره به اهمیت اصلاح ذات البین افزود: این شانزدهمین پرونده قصاص استان است که از ابتدای سال با تلاش های قضایی و مردمی به صلح و سازش ختم شده است.

بخشش این پرونده به حرمت حضرت فاطمه زهرا (س) انجام شد و نشان دهنده ارادت و بزرگواری اولیای دم و توجه به ارزش های دینی و انسانی است.

وی تأکید کرد که چنین اقداماتی نقش مؤثری در کاهش خشونت، تقویت همبستگی اجتماعی و ترویج فرهنگ صلح و گذشت در جامعه دارد.


برچسب ها: اولیای دم - حضرت فاطمه زهرا - میاندوآب - فاطمه زهرا - حضرت فاطمه - قتل عمد - دادگستری آذربایجان غربی
آخرین اخبار سرویس:

پرونده قتل عمد در میاندوآب با صلح اولیای دم خاتمه یافت

پرونده قتل عمد در میاندوآب با صلح اولیای دم خاتمه یافت