مطالب مرتبط:
اجرای طرح قاضی در مدرسه در مدارس شوش
اجرای طرح «قاضی مدرسه» در 500 مدرسه استان البرز
اجرای طرح سفیران سلامت در مدارس ایلام
اجرای موفق طرح آزمایشی مهارگر زیستی؛ راهبردی نوین برای نجات تاغزار های کشور
افزایش هزینه ها اجرای طرح های جدید گلخانه ای ایلام را کُند کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 27 آبان 1404 ساعت 16:152025-11-18اجتماعي

اجرای طرح کلاس گذاری بر پایه مدرسه محوری در سوادآموزی همدان


طرح کلاس گذاری بر پایه مدرسه محوری در مدارس دولتی استان همدان آغاز شده و تا 3 دی ماه ادامه دارد.

- در راستای افزایش دسترسی گروه های هدف به فرصت های یادگیری: اجرای طرح کلاس گذاری بر پایه مدرسه محوری در سوادآموزی همدان طرح کلاس گذاری بر پایه مدرسه محوری در مدارس دولتی استان همدان آغاز شده و تا 3 دی ماه ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: این طرح با هدف ارتقای کیفیت آموزش های سوادآموزی و افزایش دسترسی گروه های هدف به فرصت های یادگیری اجرا می شود.

منوچهر توسلی کیا افزود: در این طرح، مدارس دولتی به عنوان پایگاه های اصلی سوادآموزی در نوبت عصر فعالیت می کنند تا دسترسی گروه های هدف به فرصت های یادگیری تسهیل شود.

  او تصریح کرد: هدف اصلی ما، افزایش دسترسی سوادآموزان به آموزش رایگان و ایجاد فرصت یادگیری برای همه اقشار جامعه است و با بهره گیری از ساختار مدرسه محور، مسیر یادگیری برای گروه های هدف ساده تر و کوتاه تر خواهد شد.

  معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان همدان گفت: در اجرای این طرح، از ظرفیت فرهنگیان شاغل و بازنشسته و همچنین آموزش دهندگان فعال در سامانه سوادآموزی استفاده می شود تا پوشش آموزشی در همه مناطق شهری و روستایی استان افزایش یابد.


برچسب ها: سوادآموزی - استان همدان - مدرسه محوری - مدارس دولتی - همدان - یادگیری - دسترسی
آخرین اخبار سرویس:

اجرای طرح کلاس گذاری بر پایه مدرسه محوری در سوادآموزی همدان

اجرای طرح کلاس گذاری بر پایه مدرسه محوری در سوادآموزی همدان