مطالب مرتبط:
تی تی پی مسئولیت انفجار در اسلام آباد را پذیرفت
مسئول بمب گذاری مرگبار در اسلام آباد چه کسانی بودند؟
ببینید | تصاویر جدید از لحظه انفجار انتحاری در اسلام آباد
افغانستان در آستانه اتهام تروریستی: اسلام آباد هشدار داد!
سایه ابر سیاه تروریسم بر روابط اسلام آباد-کابل
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آبان 1404 ساعت 15:402025-11-12سياسي

نشست بین المللی رؤسای مجالس در اسلام آباد


در نشست بین المللی رؤسای مجالس نمایندگان بیش از چهل کشور دنیا با اشاره به اهمیت صلح و همکاری جهانی، بر ترویج صلح، تقویت امنیت جمعی و توسعه پایدار، - در نشست بین المللی رؤسای مجالس نمایندگان بیش از چهل کشور دنیا با اشاره به اهمیت صلح و همکاری جهانی، بر ترویج صلح، تقویت امنیت جمعی و توسعه پایدار، تاکید کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، نشست دو روزه رؤسای مجالس و نمایندگان پارلمان های کشور های مختلف در اسلام آباد، با عنوان صلح، امنیت و توسعه در حال برگزاری است.

در این اجلاس، هیأت های پارلمانی از بیش از چهل کشور جهان و نمایندگانی از سازمان های بین المللی حضور دارند.

از سوی جمهوری اسلامی ایران نیز، هیأتی از مجلس شورای اسلامی به ریاست نایب رییس مجلس دکتر نیک زاد به پاکستان سفر کرده و در این کنفرانس شرکت دارد.

در مراسم افتتاحیه این همایش شرکت کنندگان با تأکید بر اهمیت صلح و همکاری جهانی، اعلام داشتند که کشور ها باید برای ترویج صلح، تقویت امنیت جمعی و توسعه پایدار، متحد عمل کنند.

رییس مجلس سنای پاکستان نیز در سخنانی، پارلمان ها را نماد اراده مردم و بستر تقویت دیپلماسی دانست و گفت، گفت و گو باید به پلی برای همکاری و توسعه مشترک تبدیل شود.


برچسب ها: بین الملل - نشست بین المللی - بین المللی - نمایندگان - اسلام آباد - اسلام - سازمان های بین المللی
آخرین اخبار سرویس:

نشست بین المللی رؤسای مجالس در اسلام آباد

نشست بین المللی رؤسای مجالس در اسلام آباد