مطالب مرتبط:
محکومیت قاچاقچی لوازم آشپزخانه در بهبهان
محکومیت مکانیک متخلف در بوکان
ترخیص قطعات منفصله خودرو با تعهدنامه دو ماهه امکان پذیر شد
محکومیت عرضه کننده خارج از شبکه آرد در اهواز به پرداخت جریمه
پوستر موشن| نمایشگاه قطعات خودرو مشهد میزبان 160 شرکت از 14 استان کشور
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 11:252025-11-09اقتصادي

محکومیت قاچاقچی قطعات رایانه در هندیجان


معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی خوزستان گفت: قاچاقچی لوازم جانبی رایانه به پرداخت جریمه نقدی محکوم شد.

- به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان ، مازیار طهماسبی بیان داشت: ماموران نیروی انتظامی هندیجان پس از توقیف یک دستگاه خودرو و کشف کالای به ظن قاچاق شامل پایه نگهدارنده مانیتور و رایانه یکپارچه گزارش را جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

  وی افزود: پرونده قاچاق لوازم جانبی رایانه به ارزش یک میلیارد و 151 میلیون ریال در شعبه  اول بدوی رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی هندیجان رسیدگی شد.

  طهماسبی تصریح کرد: شعبه با بررسی پرونده و محرز شدن تخلف، متخلف را علاوه بر ضبط کالا به پرداخت یک میلیارد و 151 میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالای کشف شده محکوم کرد.

معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی خوزستان اضافه کرد: شعبه همچنین با توجه به بالا بودن قیمت خودرو از قیمت کالا، یک میلیارد و 151 میلیون ریال معادل ارزش کالای کشف شده به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت 2 میلیارد و 302 میلیون ریال محکوم کرد.


برچسب ها: تعزیرات حکومتی - تعزیرات - قاچاق - حکومتی - رایانه - هندیجان - معاون قضایی
آخرین اخبار سرویس:

محکومیت قاچاقچی قطعات رایانه در هندیجان

محکومیت قاچاقچی قطعات رایانه در هندیجان