مطالب مرتبط:
تدوین سند راهبری زنجیره ارزش در وزرارت صمت
رقابت تکواندوکاران جوان در آسیا
تدوین برنامه جامع تحول قرآنی و تقویت نقش اثرگذار حوزه در تبلیغ نوین ضروری است
به بهانه درخشش دیناروند برابر پرسپولیس؛ اگر دوباره کسی گفت فوتبال ایران جوان شایسته ندارد، به او شلیک کنید!
پیشنهاد مدیر حوزه علمیه بحرینی ها برای تدوین کتابی با موضوع سیره علما
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 1 آبان 1404 ساعت 16:552025-10-23سياسي

تدوین طرح ساختار مشاوران و دستیاران جوان


این طرح به صورت مکتوب تنظیم شده و به عنوان پایلوت در استان کرمان اجرا می شود و10 سال آینده، ایران از پررونق ترین کشورهای جهان خواهد بود.

- زینی وند گفت: این طرح به صورت مکتوب تنظیم شده و به عنوان پایلوت در استان کرمان اجرا می شود و10 سال آینده، ایران از پررونق ترین کشورهای جهان خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکزکرمان، معاون سیاسی وزیر کشور از تدوین طرح ساختار مشاوران و دستیاران جوان خبر داد و گفت: این طرح به صورت مکتوب تنظیم شده و به عنوان پایلوت در استان کرمان اجرا می شود تا در ادامه به عنوان الگویی موفق به سایر استان ها تسری یابد.

علی زینی وند، صبح امروز ،  در نشست صمیمی با جوانان استان کرمان، با اشاره به جایگاه تاریخی و فرهنگی استان کرمان اظهار داشت: کرمان یکی از استان های مهم، با هویت درخشان و ظرفیت های بی بدیل در کشور است.

  وی به نقش استاندار کرمان در همگرایی ایجاد شده در استان اشاره داشت و افزود: دکتر طالبی، استاندار کرمان مدیری با دانش سیاسی، تجربه بالا، تفکر خلاق و باور عمیق به جوانان است که همین ویژگی ها، مسیر موفقیت استان را هموار کرده است.

زینی وند در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مشارکت جوانان در ساختارهای تصمیم سازی افزود: کار به صورت فردی معنا ندارد.


برچسب ها: استان کرمان - استان - کرمان - کشورهای جهان - معاون سیاسی وزیر کشور - پایلوت - کشور
آخرین اخبار سرویس:

تدوین طرح ساختار مشاوران و دستیاران جوان

تدوین طرح ساختار مشاوران و دستیاران جوان