مطالب مرتبط:
125 بار نقض آتش بس در غزه از سوی رژیم اسراییل
رژیم صهیونیستی به بهانه نقض آتش بس حمله به غزه را آغاز کرد
دولت غزه: اسراییل 125 بار آتش بس را نقض کرده است
«اسراییل» بیش از 125 بار آتش بس را در غزه نقض کرده است
اسراییل با تهدید گسترش خط زرد، آتش بس غزه را نقض کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1404 ساعت 21:252025-10-28بين الملل

آمریکا: حمله اسراییل به غزه نقض آتش بس نیست!


وزیر خارجه آمریکا امروز دوشنبه از حملات هوایی رژیم صهیونیستی در نوار غزه که علی رغم توافق آتش بس انجام می شوند دفاع کرد.

- به گزارش تابناک به نقل از فارس، وزیر خارجه آمریکا مارکو روبیو امروز دوشنبه گفته که واشنگتن حمله هوایی روز شنبه اسراییل در غزه را نقض آتش بس نمی داند.

او که روز دوشنبه در هواپیمای ریاست جمهوری دونالد ترامپ حضور داشت و یکی از هیئت همراه او در سفر به آسیا بود به خبرنگاران گفت: ما این را نقض آتش بس نمی دانیم.

اسراییل مدعی شد که در حمله روز شنبه به مرکز غزه یکی از اعضای جنبش جهاد اسلامی را هدف قرار داده که در حال برنامه ریزی برای حمله به نیروهای اسراییلی بوده است.

جهاد اسلامی این ادعا را رد و اعلام کرد که فرمانده ارشد این گروه از حمله مذکور جان سالم به در برده است.

جهاد اسلامی فلسطین توجیه اسراییل را کذب محض خواند و آن را تلاشی برای مشروعیت بخشی به تجاوز و نقض آتش بس توصیف کرد.

روبیو در ادامه مدعی شد که اگر تهدیدی قریب الوقوع علیه اسراییل وجود داشته باشد آنها حق دارند در دفاع از خودشان اقدام کنند.

حمله روز شنبه رژیم اسراییل به نوار غزه اندکی پس آن انجام شد که مارکو روبیو که ظاهرا برای تثبیت آتش بس به فلسطین اشغالی سفر کرده بود منطقه را ترک کرد.


برچسب ها: نقض آتش بس - اسراییل - وزیر خارجه آمریکا - جهاد اسلامی - آتش بس - شنبه - حمله
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا: حمله اسراییل به غزه نقض آتش بس نیست!

آمریکا: حمله اسراییل به غزه نقض آتش بس نیست!