مطالب مرتبط:
سخنگوی سپاه: جنگ 12 روزه یک پروژه آمریکایی با اجرای اسراییل بود
مهاجرانی: گزارش وزارت دفاع درخصوص جنگ تحمیلی 12 روزه به دولت ارایه شد/ خسارت های وارده بر رژیم صهیونیستی توضیح داده شد/ گزارشی بسیار غرورآفرین بود
اختلاف جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و رییس ستاد کل ارتش
روایت های ناشنیده از پشت پرده جنگ 12 روزه
سخنگوی دولت: گزارش وزارت دفاع درخصوص جنگ تحمیلی 12 روزه به دولت ارایه شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آبان 1404 ساعت 17:552025-11-05سياسي

جنگ 12 روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود


سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران گفت: جنگ 12 روزه یک طرح آمریکایی با اجرای رژیم صهیونیستی بود.

- به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی ،سردار علی محمد نایینی امروز، در مراسم از خرمشهر تا خان یونس؛ یک تمدن، یک جبهه که در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، افزود: تقریباً دو ماه قبل از جنگ 12 روزه نیز، نتانیاهو با ترامپ جلسه گذاشت و ادعا کرد که ظرف سه روز، نظام جمهوری اسلامی ایران را براندازی خواهد کرد.

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز بخشی از این گفت و گو را منتشر کرد.

   او در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تسخیر لانه جاسوسی، یک عمل پیش دستانه بوده است افزود: دانشجویان تسخیرکننده، با این فرضیه عمل کردند که این مکان یک سفارتخانه نیست، بلکه یک قرارگاه کودتا علیه نظام نوپای جمهوری اسلامی است.

این فرضیه با اسنادی که پس از تسخیر، گردآوری و مطالعه شد، به طور کامل به اثبات رسید.

امام خمینی  (ره) نیز از این حرکت دانشجویان حمایت قاطع کردند و پشتیبانی گسترده مردم از تمام اقشار که به صورت پیوسته و برای مدت پنج تا شش ماه در مقابل لانه جاسوسی تجمع می کردند، این رویداد را به یک اتفاق ملی با بازتاب های جهانی برای نظام جمهوری اسلامی تبدیل کرد.


برچسب ها: صهیونیستی - رژیم صهیونیستی - جمهوری اسلامی - سخنگوی سپاه پاسداران - سپاه پاسداران انقلاب - انقلاب اسلامی ایران - اسلامی
آخرین اخبار سرویس:

جنگ 12 روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود

جنگ 12 روزه یک طرح آمریکایی -صهیونیستی بود