مطالب مرتبط:
جشنواره بادبادک ها در میبد برگزار شد
جشن دانشجویان جدید دانشگاه الزهراء برگزار شد (فیلم)
تمرین امنیت شبکه و دفاع رایانیکی در قشم برگزار شد
کارگاه «راهبری جذب» ویژه مبلغین طرح هجرت در گیلان برگزار شد
نشست تخصصی بررسی خاطره نگاری آزادگان برگزار شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 08:052025-10-29فرهنگي

ششمین جشنواره محلی نان و قورمه مهریز برگزار می شود


فرماندار مهریز از برگزاری ششمین جشنواره محلی نان و قورمه این شهرستان در باغ جهانی پهلوان پور خبر داد.

- ششمین جشنواره محلی نان و قورمه مهریز برگزار می شود ایسنا/یزد فرماندار مهریز از برگزاری ششمین جشنواره محلی نان و قورمه این شهرستان در باغ جهانی پهلوان پور خبر داد.

حسین عسکرزاده فرماندار شهرستان مهریز در این خصوص اظهار کرد: این جشنواره با هدف ترویج و معرفی فرهنگ بومی و غذاهای اصیل شهرستان مهریز و همچنین شناساندن جاذبه های تاریخی این شهرستان به علاقه مندان گردشگری برگزار می شود.

وی افزود: شهرستان مهریز یکی از مناطق گردشگری شاخص استان یزد است که به واسطه آثار تاریخی و میراث فرهنگی خود شهرت دارد و در این میان باغ پهلوان پور به عنوان یکی از باغ های جهانی ایران و ثبت شده در فهرست میراث جهانی یونسکو، جلوه ای کم نظیر از هنر باغ سازی ایرانی را در این شهرستان به نمایش می گذارد.

فرماندار از برگزاری ششمین جشنواره محلی نان و قورمه این شهرستان از چهارم تا هشتم آذر در محل این باغ تاریخی، گفت: جشنواره قورمه طی سال های گذشته با فراز و نشیب هایی همراه بوده است ولی امسال باید با تقویت و هم افزایی دستگاه های اجرایی، این جشنواره را به صورت شایسته و درخور برگزار کنیم.


برچسب ها: شهرستان - شهرستان مهریز - مهریز - جشنواره - برگزار - فرماندار مهریز - فرماندار
آخرین اخبار سرویس:

ششمین جشنواره محلی نان و قورمه مهریز برگزار می شود

ششمین جشنواره محلی نان و قورمه مهریز برگزار می شود