مطالب مرتبط:
هشدارهای تکان دهنده درباره آموزش و پرورش؛ منتظر مدارس متروکه باشید!
وزیر جنگ آمریکا: واشنگتن آماده ورود به جنگ است / در حال پایه گذاری پایه های سلطه مداوم در دهه های آینده هستیم/ انتقال پنتاگون به جایگاه زمان جنگ
لهستان به همه شهروندان آموزش نظامی می دهد
زنان و دختران ایلامی آموزش های خود مراقبتی فرا می گیرند
علوم ارتباطات کوانتومی منتشر شد/ اثری مرجع در حوزه آموزش علوم ارتباطات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 09:502025-11-08اجتماعي

واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش بر «کاهش سن ورود به مدرسه»


مشاور وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر لزوم کاهش سن یادگیری کودکان گفت: باید پیش از ورود به دوره رسمی آموزش، فرصت های یادگیری مؤثر برای کودکان فراهم شود تا ذهن آنان در دوران مدرسه آمادگی بیشتری برای درک و یادگیری عمیق داشته باشند.

- واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش بر کاهش سن ورود به مدرسه مشاور وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر لزوم کاهش سن یادگیری کودکان گفت: باید پیش از ورود به دوره رسمی آموزش، فرصت های یادگیری مؤثر برای کودکان فراهم شود تا ذهن آنان در دوران مدرسه آمادگی بیشتری برای درک و یادگیری عمیق داشته باشند.

به گزارش ایسنا، در سال های اخیر، مفهوم سن یادگیری در میان کارشناسان تعلیم و تربیت، والدین و نظام آموزشی کشور به یکی از موضوعات بحث برانگیز تبدیل شده است.

تغییرات گسترده در سبک زندگی خانواده ها، گسترش استفاده از فناوری های دیجیتال، و افزایش محرک های محیطی باعث شده است کودکان زودتر از گذشته وارد فرایند درک، تجربه و یادگیری شوند.

این دگرگونی، پرسشی اساسی را پیش روی نظام آموزشی قرار داده است و آن اینکه آیا سن آغاز آموزش رسمی در کشور باید بازنگری و کاهش یاید؟.

بسیاری از پژوهش ها نشان می دهد کودکانی که پیش از ورود به مدرسه در قالب آموزش های غیررسمی یا بازی محور مهارت هایی را می آموزند، در مقاطع بعدی تحصیلی از آمادگی ذه


برچسب ها: مشاور وزیر آموزش و پرورش - وزیر آموزش و پرورش - یادگیری - آموزش و پرورش - مشاور وزیر - وزیر آموزش - آموزش
آخرین اخبار سرویس:

واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش بر «کاهش سن ورود به مدرسه»

واکنش مشاور وزیر آموزش و پرورش بر «کاهش سن ورود به مدرسه»