مطالب مرتبط:
انتقاد از بازی الناز شاکردوست در یک فیلم سینمایی/ وقتی فیلمنامه جذابیت ندارد، به هرکاری دست می زنند که دیده شوند
عکس/ تیپ اجق وجق الناز ملک حسابی سوژه شد
خبر جدید | الناز ملک با نمایش اولش، تجربه تلخ زندگی اش را روایت کرد
الناز ملک با نخستین تجربه کارگردانی در تماشاخانه ملک
«خندیدن زیر مشت و لگد» قصه مسائل دختران امروز است/ الناز ملک در قامت کارگردان تئاتر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1404 ساعت 08:152025-10-28فرهنگي

الناز شاکردوست قربانی شد!


این روزها الناز شاکردوست با فیلم «کج پیله» هاتف علیمردانی، در نقش یک مرد روی پرده سینماهاست؛ نقشی متفاوت در کارنامه اش که احتمالاً برای خودش نقشی پرچالش بوده است.

- او البته اولین بازیگر زنی نیست که در شمایل یک مرد بازی می کند.

پیش از این، نسیم ادبی در نمایش آبی مایل به صورتی ، آزیتا حاجیان در سریال ساعت شنی ، آزاده زارعی در فیلم آمین خواهیم گفت ، رویا تیموریان در فیلم شیفتگی ، شایسته ایرانی در فیلم آینه های روبه رو و اگر نقش یک پسربچه را نیز به حساب بیاوریم، لیلا حاتمی در فیلم کمال الملک ، از جمله هنرمندان زنی هستند که نقش مرد را بازی کرده اند.

به گزارش تابناک به نقل از روزنامه ایران؛ با این حال به نظر می رسد گریم مردانه الناز شاکردوست در این فیلم، بیش از آنکه تمهیدی دراماتیک باشد، روایتی تراژیک در قصه گویی است.

وقتی نتوانی قصه ای را شنیدنی و دیدنی کنی و ایده خلاقی برای روایتگری نداری، آن گاه به هر تمهید نامتعارفی چنگ می زنی تا مخاطب را به تماشا واداری.

این تماشا، حاشای سینماست، نه فقط حاشیه سازی برای تماشایی شدن فیلم.

برخی به اصطلاح نوآوری ها، بدون منطق دراماتیک، نه تمهیدی هوشمندانه که تصویری غیر واقعی از فیلم می سازد که با تابوشکنی صوری، معنایی پوچ خلق می کند.


برچسب ها: الناز شاکردوست - شاکردوست - فیلم - آمین خواهیم گفت - شایسته ایرانی - رویا تیموریان - بازی
آخرین اخبار سرویس:

الناز شاکردوست قربانی شد!

الناز شاکردوست قربانی شد!