مطالب مرتبط:
افشای اهداف مرکز هماهنگی نظامی-مدنی در غزه از زبان سخنگوی سنتکام
هماهنگی آمریکا با اسراییل برای تهیه پیش نویس قطعنامه مربوط به ایجاد نیروی بین المللی در غزه
وزیر خارجه آمریکا: نیروی امنیتی غزه شامل کشورهایی خواهد بود که اسراییل با آنها «احساس راحتی» می کند/ تعیین رییس غیرنظامی آمریکا در غزه
استقرار نیروهای نظامی ونزوئلا برای مقابله با تهدیدهای نظامی آمریکا
طرح جدید آمریکا با سیستم کمک رسانی جدید به غزه
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 3 آبان 1404 ساعت 10:002025-10-25بين الملل

آمریکا «مرکز هماهنگی» غزه را تاسیس و فرمانده نظامی و غیرنظامی آن را منصوب کرد


استیون فاگین فرمانده غیرنظامی «مرکز هماهنگی» خواهد بود که از اجرای طرح صلح در نوار غزه حمایت می کند.

فرماندهی مرکزی آمریکا طی روزهای گذشته «مرکز هماهنگی» را افتتاح کرد و ژنرال «پاتریک فرانک» را به عنوان فرمانده نظامی آن تعیین کرد.

- آمریکا مرکز هماهنگی غزه را تاسیس و فرمانده نظامی و غیرنظامی آن را منصوب کرد وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد: استیون فاگین فرمانده غیرنظامی مرکز هماهنگی خواهد بود که از اجرای طرح صلح در نوار غزه حمایت می کند.

فرماندهی مرکزی آمریکا طی روزهای گذشته مرکز هماهنگی را افتتاح کرد و ژنرال پاتریک فرانک را به عنوان فرمانده نظامی آن تعیین کرد.

/عکس: استیون فاگین فرمانده غیرنظامی مرکز هماهنگی غزه وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که سفیر کنونی در یمن را به عنوان فرمانده غیرنظامی مرکز جدید مربوط به اجرای توافق آتش بس در نوار غزه تعیین کرده است.

به گزارش ایسنا، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد استیون فاگین دیپلمات کارکشته و سفیر کنونی خود در یمن را به عنوان فرمانده غیرنظامی مرکز جدید مربوط به اجرای توافق آتش بس در نوار غزه و ورود کمک های بشردوستانه به این منطقه تعیین کرده است.

 این اعلام بعد از سفر مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا به مرکز هماهنگی نظامی-غیرنظامی در جنوب اراضی اشغالی و تعهد وی درباره پیوس


برچسب ها: فرمانده - فرمانده نظامی - نظامی - هماهنگی - آمریکا - وزارت خارجه آمریکا - نوار غزه
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا «مرکز هماهنگی» غزه را تاسیس و فرمانده نظامی و غیرنظامی آن را منصوب کرد

آمریکا «مرکز هماهنگی» غزه را تاسیس و فرمانده نظامی و غیرنظامی آن را منصوب کرد