مطالب مرتبط:
دونده سیستان و بلوچستان به فینال دوی 800 متر بازی های کشورهای اسلامی صعود کرد
صعود ساروی و هدایتی به نیمه نهایی رقابت های کشتی بازی های کشور های اسلامی
صعود ساروی و هدایتی به نیمه نهایی رقابت های کشتی بازی های کشور های اسلامی
بازی های کشورهای اسلامی| صعود ریحانه رضایی به یک چهارم نهایی شمشیربازی اپه
بازی های کشورهای اسلامی|ریحانه رضایی از راهیابی به نیمه نهایی بازماند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1404 ساعت 12:552025-11-19ورزشي

امیریان فرداشب در مسابقه نهایی دوی 800 متر کشور های اسلامی


مرحله نهایی دوی 800 متر بازی های کشور های اسلامی پنجشنبه با شرکت امیریان دونده بمپوری برگزار خواهد شد.

- امیریان فرداشب در مسابقه نهایی دوی 800 متر کشور های اسلامی مرحله نهایی دوی 800 متر بازی های کشور های اسلامی پنجشنبه با شرکت امیریان دونده بمپوری برگزار خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز سیستان و بلوچستان ، علی امیریان، دونده پرافتخار سیستان و بلوچستان به فینال دوی 800 متر بازی های کشور های اسلامی صعود کرد.

 امیریان، دارنده مدال نقره دوی 800 متر آسیا و عضو تیم ملی دوومیدانی ایران از سیستان و بلوچستان؛ در مرحله مقدماتی، در گروه نخست پس از ابوبکر عبدالله از قطر و عبدالرحمن الاصل از مراکش، رتبه سوم را کسب کرد و راهی مرحله نهایی شد.

در گروه دوم نیز تام درادریگا از اوگاندا، فیصل مغربی از عربستان، ابراهیم الزفیری از کویت و عبدالرحمن ابراهیم از جیبوتی به فینال راه یافتند که همگی زمان هایی کمتر از یک دقیقه و 50 ثانیه به ثبت رساندند.

   


برچسب ها: بازی های کشور های اسلامی - سیستان و بلوچستان - مرحله نهایی - اسلامی - نهایی - بلوچستان - تیم ملی دوومیدانی ایران
آخرین اخبار سرویس:

امیریان فرداشب در مسابقه نهایی دوی 800 متر کشور های اسلامی

امیریان فرداشب در مسابقه نهایی دوی 800 متر کشور های اسلامی