مطالب مرتبط:
تخصیص وام برای نیروگاه های خورشیدی
افتتاح نیروگاه خورشیدی 1.5 مگاواتی در جنوب تهران
نیروگاه خورشیدی 1.5 مگاواتی با سرمایه گذاری بخش خصوصی در قرچک به بهره برداری رسید
واگذاری 847 هکتار زمین های استان بوشهر برای ساختگاه نیروگاه خورشیدی
چهار طرح نیروگاه خورشیدی در قم مصوب شد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آبان 1404 ساعت 08:402025-10-27اقتصادي

600 مگاوات نیروگاه خورشیدی در سراسر کشور احداث می شود


مجری طرح 1700 مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر طرح «تولید در توزیع» در ساتبا گفت: فاز نخست طرح ملی توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر با هدف احداث 600 مگاوات نیروگاه خورشیدی در سراسر کشور، - مجری طرح 1700 مگاوات نیروگاه های تجدیدپذیر طرح تولید در توزیع در ساتبا گفت: فاز نخست طرح ملی توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر با هدف احداث 600 مگاوات نیروگاه خورشیدی در سراسر کشور، تا ماه آینده به طور کامل به شبکه سراسری برق متصل می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ، محمد دوست محمدی از افزایش ظرفیت قراردادی نیروگاه های خورشیدی کشور به بیش از 1700 مگاوات خبر داد و گفت: توسعه نیروگاه های خورشیدی طرح ملی تولید در توزیع با نصب نیروگاه های 3 مگاواتی از اسفندماه سال گذشته آغاز شده و اکنون در آستانه بهره برداری کامل قرار دارد.

وی افزود: تاکنون 261 مگاوات از نیروگاه های این طرح به شبکه سراسری متصل شده و روزانه ظرفیت های جدیدی وارد مدار می شود؛ با توجه به عملکرد مطلوب شرکت سرمایه گذار، ظرفیت قراردادی پروژه از 600 مگاوات به 1200 مگاوات افزایش یافته و عملیات اجرایی فاز دوم با سرمایه گذاری مشترک صندوق توسعه ملی در حال اجراست.

دوست محمدی با اشاره به هدف گذاری برای تکمیل و اتصال بخش نخست 600 مگاواتی تا یک ماه آینده گفت: در فاز دوم، نیروگاه های جدید در مجاورت خطوط فوق


برچسب ها: نیروگاه - نیروگاه خورشیدی - نیروگاه های خورشیدی - خورشیدی - شبکه سراسری - طرح ملی - کشور
آخرین اخبار سرویس:

600 مگاوات نیروگاه خورشیدی در سراسر کشور احداث می شود

600 مگاوات نیروگاه خورشیدی در سراسر کشور احداث می شود