مطالب مرتبط:
پزشکیان: ما نمی توانیم حکومت کنیم ولی مردم گرسنه باشند/ باید معیشت مردم را حل کنیم
ببینید | انتقاد نماینده مجلس از پزشکیان: اگه قرار بود مثل مردم آه و ناله کنید، پس چرا رییس جمهور شدید؟
مقام صهیونیستی: باید تا پایان دولت ترامپ، حکومت ایران را سرنگون کنیم!
رمز حکومت موفق فوتبال زنان کره شمالی در دنیا چیست؟
وزیر اقتصاد: سرمایه های مردم و بنگاه های اقتصادی در صندوق های ارزی صیانت می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 16:052025-11-11سياسي

پزشکیان: ما نمی توانیم حکومت کنیم ولی مردم گرسنه باشند


رییس جمهور کشورمان با بیان اینکه کنترل تورم در گرو تدوین بودجه بدون کسری است، تاکید کرد: اگر 10 درصد صرفه جویی کنیم می توانیم روزانه 900 هزار بشکه نفت و گاز حفظ کنیم که بسیاری از مشکلات را حل می کند.

- به گزارش تابناک؛ مسعود پزشکیان، رییس جمهور در نشست علنی امروز (سه شنبه، 20 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی و ارزیابی نحوه اجرای سال اول قانون برنامه پنج ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران ضمن قدردانی از رییس و هیات رییسه مجلس جهت پیگیری روند اجرای قانون برنامه هفتم گفت: آنچه دلم می خواهد بگویم وضعیتی است که در آن قرار گرفته ایم، سال گذشته قبل از اینکه دولت را تحویل بگیریم، اعتصابات پرستاری، بازنشستگان، معلمان و گندم کاران و مشکلات بسیاری وجود داشت.

رییس جمهور کشورمان ادامه داد: سال گذشته این موقع برق مردم را قطع می کردیم، جاهایی سوخت نمی دادیم، برای اینکه مشکل داشتیم.

الان بسیاری از آنها را توانستیم حل کنیم.

وی یادآور شد: بنده در جلسه غیرعلنی هم گفتم ما یعنی دولت و مجلس عامل تورم هستیم چرا که با کسری بودجه می نویسیم و توقعاتی ایجاد می کنیم، اما پول وجود ندارد و نتیجه آن، گرانی می شود، بنابراین کمک کنید بودجه بدون کسری بنویسیم، بدون کسری یعنی توسعه با تناسب، یعنی متوسط باید رشد کنیم.


برچسب ها: رییس جمهور - قانون برنامه - جمهور - رییس - جمهوری اسلامی ایران - مجلس شورای اسلامی - کشورمان
آخرین اخبار سرویس:

پزشکیان: ما نمی توانیم حکومت کنیم ولی مردم گرسنه باشند

پزشکیان: ما نمی توانیم حکومت کنیم ولی مردم گرسنه باشند