مطالب مرتبط:
تراکتور آتش به جان الشرطه انداخت،نماینده عراق همچنان در حسرت پیروزی در لیگ نخبگان آسیا
برداشت سردار کوثری از تهدیدات آمریکا علیه عراق ؛ «تنفس مصنوعی» برای زنده نگه داشتن اسراییل
کشف تازه در عراق
قیمت دلار امروز 14 آبان 1404 / لیر ترکیه، دینار عراق و درهم چهار شنبه چند؟
لیگ عراق به حالت تعلیق درآمد؛ آماده سازی کامل برای نبرد سرنوشت ساز با امارات
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آبان 1404 ساعت 16:402025-11-05اقتصادي

خودداری عراق از بارگیری محموله های نفتی لوک اویل


شرکت بازاریابی نفت دولتی عراق (سومو) بارگیری سه محموله نفت از لوک اویل را لغو کرد تا از مواجهه با تحریم های آمریکا علیه این شرکت روسی جلوگیری شود.

- شرکت بازاریابی نفت دولتی عراق (سومو) بارگیری سه محموله نفت از لوک اویل را لغو کرد تا از مواجهه با تحریم های آمریکا علیه این شرکت روسی جلوگیری شود.

این محموله ها مربوط به میدان نفتی عظیم قرنه غربی 2 است که لوک اویل 75 درصد سهم آن را در اختیار دارد و بیش از 400 هزار بشکه در روز تولید می کند.

شرکت بازاریابی نفت دولتی عراق (سومو) بارگیری سه محموله نفت از لوک اویل را در پی تحریم های آمریکا علیه این شرکت روسی، لغو کرد.

به گزارش ایسنا، لوک اویل 75 درصد سهم در میدان نفتی عظیم قرنه غربی 2 عراق دارد که بیش از 400 هزار بشکه در روز نفت تولید می کند.

بارگیری سه محموله از تولید لوک اویل در قرنه غربی 2، برای روزهای 11، 18 و 26 نوامبر برنامه ریزی شده بود، اما عراق ظاهرا اکنون نمی خواهد با نفت تحریم شده سر و کار داشته باشد.

دوری بازرگانان جهانی از نفت روسی پس از تحریم های آمریکا پس از تحریم های آمریکا علیه روس نفت و لوک اویل که در اواخر اکتبر اعلام شد، بازرگانان و اپراتورهای نفت در سراسر جهان از محموله های نفتی مرتبط با این دو شرکت نفتی بزرگ روسی، دوری می کنند تا هدف تحریم های ثانویه دولت ترامپ قرار نگیرند.


برچسب ها: لوک اویل - تحریم های آمریکا - محموله - بارگیری - اویل - بازاریابی - شرکت
آخرین اخبار سرویس:

خودداری عراق از بارگیری محموله های نفتی لوک اویل

خودداری عراق از بارگیری محموله های نفتی لوک اویل