مطالب مرتبط:
تصاویر/ اقامه نماز جمعه خرم آباد
برگزاری کارگاه تخصصی آسیب شناسی جامعه زمانه حضرت زهرا(س) در خرم آباد
پخش زنده بازی فوتبال خیبر خرم آباد و گل گهر سیرجان امروز جمعه 9 آبان 1404 + تماشای آنلاین
تصاویر/ اقامه نماز جمعه شهر زنگی آباد
تصاویر/ نماز جمعه بخش مرکزی مهریز در روستای علی آباد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 10 آبان 1404 ساعت 12:152025-11-01اقتصادي

استخر عباس آباد همدان لایروبی شد


معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای همدان خبر داد: استخر عباس آباد همدان لایروبی و آماده آبگیری شد.

- مرتضی احمدی رحمت، شنبه 10 آبان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه پیش بینی بارش های استان همدان در فصل پاییز سال آبی جاری خوب نیست و باید موجودی سد اکباتان برای پیک مصرف، سال بعد ذخیره شود، گفت: منابع جایگزین تامین آب شرب شهر همدان وارد مدار بهره برداری شده و قسمتی از آب شرب شهر از رودخانه ها و منابع جایگزین تامین می شود.

احمدی رحمت تصریح کرد: روان آب موجود در رودخانه عباس آباد نیز بعد از انتقال به استخر عباس آباد و در ادامه به تصفیه خانه الوند منتقل تا بعد از فرایند تصفیه وارد مدار توزیع آب شرب شهر شود.

وی از عملیات لایروبی استخر عباس آباد با اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال یاد کرد و افزود: از آنجاییکه یکی از منابع تامین کننده آب شرب شهر همدان، رودخانه عباس آباد است می بایست عملیات لایروبی به منظور حداکثر بهره برداری از این استخر انجام می گردید.

احمدی رحمت افزود: عملیات لایروبی استخر عباس آباد از 12 مهر ماه سال جاری آغاز و به پایان رسیده و در حال حاضر مخزن استخر در حال آبگیری می باشد.

وی میزان آب قابل تامین از رودخانه عباس آباد جهت تامین آب شرب شهر همدان را سالیانه حدودا 4 میلیون مترمکعب دانست و افزود: عمیات مرمت و بازسازی


برچسب ها: عباس آباد - رودخانه عباس آباد - همدان - لایروبی - عباس - آباد - معاون حفاظت و بهره برداری
آخرین اخبار سرویس:

استخر عباس آباد همدان لایروبی شد

استخر عباس آباد همدان لایروبی شد