مطالب مرتبط:
ائمه جمعه: تضعیف توان دفاعی، تکرار صدای دشمن است
خطبه های نماز جمعه شهرستان های استان
خطبه های نماز جمعه استان سمنان: ملت ایران با ایمان و مقاومت، سدّ استکبار جهانی+ویدئو
یک توصیه جدی به ائمه جماعات برای مجاهدت فرهنگی
اقامه نماز جمعه در شهر های گیلان
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 آبان 1404 ساعت 18:152025-10-31سياسي

گزیده خطبه های ائمه جمعه سرفاریاب و پاتاوه


تبریک یوم الله 13 آبان، پدافند غیرعامل را از مهمترین روش ها و ابزار مقابله با تهدیدات بالقوه و تاکید بر مبارزه با جنگ نرم دشمن از مهمترین گزیده های خطبه ائمه جمعه سرفاریاب و پاتاوه بود.

- تبریک یوم الله 13 آبان، پدافند غیرعامل را از مهمترین روش ها و ابزار مقابله با تهدیدات بالقوه و تاکید بر مبارزه با جنگ نرم دشمن از مهمترین گزیده های خطبه ائمه جمعه سرفاریاب و پاتاوه بود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد ، امام جمعه سرفاریاب در ابتدای خطبه اول ضمن توصیه و سفارش به خود و همه نمازگزاران و برادران و خواهران دینی برای رعایت تقوای الهی، با بیان سخنی از امام باقر (ع) تقوا را باعث رستن از نابودی و سود بردن در آخرت عنوان کرد.

حجت الاسلام زارعی پور بالاترین سطح خطر برای هر جامعه را اختلاط و امتزاج حق و باطل دانست و گفت: این خطر ( اختلاط حق و باطل) موجب می شود افراد جامعه در تشخیص حق و باطل دچار اشتباه شوند.

وی افزود:طبق کلام امیرالمؤمنین حضرت علی(ع) مردم در مواجهه با فضای در هم آمیخته حق و باطل، به سه گروه تقسیم می شوند که گروه اول حق طلبان آگاه، گروه دوم هوی پرستان هستند که در راه باطل گام بر می دارند و گروه سوم کسانی هستند که تشخیص برای آنها مشکل بوده و نا آگاهانه در دام شیطان گرفتار می شوند.


برچسب ها: سرفاریاب - پدافند غیرعامل - ائمه جمعه - پاتاوه - خطبه - جمعه - حق و باطل
آخرین اخبار سرویس:

گزیده خطبه های ائمه جمعه سرفاریاب و پاتاوه

گزیده خطبه های ائمه جمعه سرفاریاب و پاتاوه