مطالب مرتبط:
سمنان در مسیر تبدیل به قطب گردشگری جاده ابریشم ایران
مدیرعامل منطقه آزاد کیش: کیش را به هاب هوایی منطقه تبدیل می کنیم
اصفهان به قطب بازی های رایانه ای و الگوی ملی صنعت بازی سازی کشور تبدیل می شود
تبدیل کیش به مرکز اقتصاد دیجیتال کشور
کیش به نخستین منطقه آزاد کشور در حوزه اقتصاد دیجیتال تبدیل می شود  
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آبان 1404 ساعت 08:052025-10-30اقتصادي

کیش به قطب خدمات فنی، مهندسی و گردشگری هوایی کشور تبدیل می شود


مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار کرد: با سرمایه گذاری 18 همتی، کیش به قطب خدمات فنی، مهندسی و گردشگری هوایی کشور تبدیل خواهد شد.

- مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش: کیش به قطب خدمات فنی، مهندسی و گردشگری هوایی کشور تبدیل می شود ایسنا/هرمزگان مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار کرد: با سرمایه گذاری 18 همتی، کیش به قطب خدمات فنی، مهندسی و گردشگری هوایی کشور تبدیل خواهد شد.

محمد کبیری، در آیین افتتاح پنج پروژه فرودگاه بین المللی کیش با حضور وزیر اقتصاد، دبیر شورای عالی مناطق آزاد، رییس سازمان هواپیمایی کشور و جمعی از مدیران ارشد، توسعه زیرساخت های فرودگاهی این جزیره را اقدامی در سطح ملی دانست و گفت: با بهره برداری از این طرح ها، حدود 18 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه حمل ونقل هوایی در کیش صورت گرفته است.

وی با اشاره به نقش این پروژه ها در ارتقای موقعیت راهبردی کشور افزود: در این پنج طرح، در مجموع حدود یک و نیم همت سرمایه گذاری انجام شده که نقش مهمی در تسهیل تردد هوایی و گسترش سفرهای گردشگری دارد.

هدف ما تبدیل کیش به مرکز ارائه خدمات فنی، مهندسی و گردشگری هوایی کشور است تا زمینه توسعه گردشگری و افزایش ظرفیت های هوانوردی ایران فراهم شود.


برچسب ها: سازمان منطقه آزاد کیش - سازمان منطقه آزاد - منطقه آزاد کیش - سرمایه گذاری - منطقه آزاد - گردشگری - هوایی
آخرین اخبار سرویس:

کیش به قطب خدمات فنی، مهندسی و گردشگری هوایی کشور تبدیل می شود

کیش به قطب خدمات فنی، مهندسی و گردشگری هوایی کشور تبدیل می شود