مطالب مرتبط:
آغاز عرضه خصوصی اوراق مرابحه گلستان
آغاز اعزام اعزام بازنشستگان کشوری و فرهنگیان بازنشسته به سفر های زیارتی و سیاحتی
بورس بین الملل از سال آینده آغاز به کار می کند
آغاز لیگ کانوپولو بانوان به میزبانی دریاچه آزادی
سهام های اروپایی پس از تصویب بودجه آمریکا روند مثبت را آغاز کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آبان 1404 ساعت 13:402025-11-12دانش

آغاز پژوهش و طراحی نظام نوآوری علوم زمین در مرکز البرز


پژوهش و طراحی نظام نوآوری علوم زمین کشور با هدف توسعه همکاری های علمی و فناوری میان دانشگاه و مراکز پژوهشی، در دستور کار مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین البرز قرار گرفت.

- پژوهش و طراحی نظام نوآوری علوم زمین کشور با هدف توسعه همکاری های علمی و فناوری میان دانشگاه و مراکز پژوهشی، در دستور کار مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین البرز قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشور، در نشست مشترکی با حضور رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران و رییس مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین–البرز، موضوع طراحی و پژوهش در نظام نوآوری علوم زمین به عنوان محور همکاری مشترک بررسی شد.

در این نشست که با هدف توسعه ظرفیت های نوآوری و فناوری های زمین شناسی برگزار شد، دو طرف بر لزوم همکاری های میان رشته ای و هم افزایی علمی میان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی تأکید کردند.

دکتر محبوبه پرورش دربندی، رییس مرکز پژوهش های کاربردی علوم زمین–البرز، با تبیین مأموریت ها و ظرفیت های پژوهشی و آزمایشگاهی این مرکز، شکل دهی به نظام نوآوری ملی در حوزه علوم زمین را از اولویت های توسعه علمی کشور دانست.

دکتر جهانگیر یداللهی، رییس دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران نیز با تأکید بر ضرورت پیوند پژوهش های زمین شناسی با کسب وکارهای نوآ


برچسب ها: علوم زمین - پژوهش - پژوهش های کاربردی - نظام نوآوری - مرکز پژوهش های - زمین - مراکز پژوهشی
آخرین اخبار سرویس:

آغاز پژوهش و طراحی نظام نوآوری علوم زمین در مرکز البرز

آغاز پژوهش و طراحی نظام نوآوری علوم زمین در مرکز البرز