مطالب مرتبط:
ویدیو| وحید هاشمیان: اگر امتیاز می گرفتم این حرف ها وسط نمی آمد؛ هیچ انگیزه مادی ندارم
ویدیو| وحید هاشمیان: دیگر فرصتی نمانده؛ برای قهرمانی فقط باید ببریم!
وحید هاشمیان: انگیزه من در پرسپولیس مادی نیست
حمایت خطیبی از وحید هاشمیان/ برخی سرمربی و مدیرعامل را برای برد می آورند
رسول خطیبی: ای کاش فوتبال ایران، 10 وحید هاشمیان داشت!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 2 آبان 1404 ساعت 05:452025-10-24ورزشي

آخرین ایستگاه وحید هاشمیان؟


هفته هشتم لیگ برتر امروز با پنج دیدار کلید می خورد؛ از نبرد تیم های بالای جدول مانند آلومینیوم و خیبر تا تقابل های مهم در پایین جدول.

اما چشم ها بیش از همه به ورزشگاه شهر قدس دوخته شده؛ - هفته هشتم لیگ برتر امروز با پنج دیدار کلید می خورد؛ از نبرد تیم های بالای جدول مانند آلومینیوم و خیبر تا تقابل های مهم در پایین جدول.

اما چشم ها بیش از همه به ورزشگاه شهر قدس دوخته شده؛ جایی که پرسپولیس در حالی میزبان ذوب آهن است که احتمال دارد این دیدار، آخرین حضور وحید هاشمیان روی نیمکت سرخ پوشان باشد.

به گزارش ایسنا، هفته هشتم لیگ برتر فوتبال ایران از امروز (جمعه، 2 آبان) با برگزاری پنج دیدار آغاز خواهد شد.

چادرملو اردکان - خیبر خرم آباد (16:30) خیبر که پس از پیروزی برابر پرسپولیس به میدان این مسابقه می آید با 10 امتیاز در رتبه چهارم قرار دارد.

چادرملو با شکست برابر گل گهر در هفته گذشته هم چنان 8 امتیاز دارد و در رده یازدهم است.

در پنج تقابل آخر دو تیم، سه بازی به سود خیبر و یک دیدار به سود چادرملو بوده، یک بازی هم مساوی شده است.

چادرملو در پنج بازی آخر خود چهار تساوی و یک باخت را کسب کرده و در مقابل خیبر یک برد، یک مساوی و سه شکست را متحمل شده است.


برچسب ها: هفته هشتم لیگ برتر - ورزشگاه شهر قدس - هفته هشتم - وحید هاشمیان - لیگ برتر - دیدار - لیگ برتر فوتبال ایران
آخرین اخبار سرویس:

آخرین ایستگاه وحید هاشمیان؟

آخرین ایستگاه وحید هاشمیان؟