مطالب مرتبط:
اجرای بیش از 50 برنامه فرهنگی در کتابخانه های شاهین شهر
اجرای 53 برنامه فرهنگی و ورزشی در شهرستان میناب
پورمحمدی در واکنش به پسر پزشکیان: مشکل رسانه ها نیستند، برنامه نداشتن دولت است/ رسانه ها در کنار مردم هستند، نه در برابر دولت!
اجرای برنامه های محله محور لازمه تحول و پویایی زیست بوم فرهنگی و دینی
رییس سازمان برنامه و بودجه: برای تامین معیشت مردم در شرایط فعلی، می توان بسیاری از دستگاه ها را حذف کرد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 22:402025-10-29سياسي

جریان فرهنگی مردم پایه باید محور برنامه های هرمزگان باشد


استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت تقویت مشارکت مردمی در حوزه فرهنگ گفت: تاریخ فرهنگی ایران نشان داده است که بخش عمده صیانت از ارزش های دینی و ملی، - استاندار: جریان فرهنگی مردم پایه باید محور برنامه های هرمزگان باشد ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان با تأکید بر ضرورت تقویت مشارکت مردمی در حوزه فرهنگ گفت: تاریخ فرهنگی ایران نشان داده است که بخش عمده صیانت از ارزش های دینی و ملی، حاصل تلاش نهادهای مردمی و جریان های غیردولتی بوده و باید این ظرفیت در طراحی نقشه فرهنگی استان هرمزگان مورد توجه ویژه قرار گیرد.

محمد آشوری تازیانی، در نشست شورای فرهنگ عمومی استان، اظهار کرد: شورای فرهنگ عمومی از فعال ترین نهادهای هماهنگ کننده فرهنگی در کشور است و زمانی کارکرد واقعی و اثرگذار خود را خواهد داشت که مولفه های فرهنگی اعم از دستگاه های دولتی و تشکل های مردمی به صورت توأمان در آن نقش آفرینی کنند.

وی هدف شورای فرهنگ عمومی را ایجاد سطحی از مشارکت فراگیر فرهنگی عنوان کرد و افزود: باید به نقطه ای برسیم که تغییرات فرهنگی جامعه با تکیه بر ظرفیت های مردمی مدیریت شود، نه صرفاً از مسیر سیاست گذاری های اداری.

استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت آیین های مذهبی و مناسک جمعی گفت: رویدادهایی چون محرم و برنامه های مذهبی، بستر شکل گیری کار جمعی و تربی


برچسب ها: فرهنگ - هرمزگان - فرهنگی - شورای فرهنگ عمومی - استاندار هرمزگان - استان - استاندار
آخرین اخبار سرویس:

جریان فرهنگی مردم پایه باید محور برنامه های هرمزگان باشد

جریان فرهنگی مردم پایه باید محور برنامه های هرمزگان باشد