مطالب مرتبط:
معاون استاندار: مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، تبدیل به دانشگاه علم و فناوری شود
استاندار اصفهان: هدف از اجرای مانور، تبدیل هرج و مرج به نظم است
استقبال مردم گیلان از برگزاری نخستین اجلاس اُستانداران کشور های حاشیه خزر
مؤسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی خوزستان، تبدیل به دانشگاه علم و فناوری شود
جهاد دانشگاهی خوزستان یک مجموعه تأثیرگذار در استان و کشور است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 24 آبان 1404 ساعت 13:152025-11-15سياسي

استاندار: گیلان قابلیت تبدیل شدن به قطب علمی و دانشگاهی کشور را دارد


استانی ممتاز از نظر تنوع جغرافیایی و ظرفیت های توسعه ای هستیم و به دلیل برخورداری از مرزهای زمینی، دریایی و هوایی و موقعیت اقلیمی ویژه، - ایسنا/گیلان استاندار گیلان گفت: استانی ممتاز از نظر تنوع جغرافیایی و ظرفیت های توسعه ای هستیم و به دلیل برخورداری از مرزهای زمینی، دریایی و هوایی و موقعیت اقلیمی ویژه، قابلیت تبدیل شدن به یکی از قطب های علمی و دانشگاهی کشور را داریم.

هادی حق شناس امروز شنبه 24 آبان در آیین آغاز عملیات ساخت مجتمع کارگاهی و آزمایشگاهی دانشکده شهید چمران رشت که با حضور غلامرضا زمانی، رییس دانشگاه ملی مهارت کشور برگزار شد، با تأکید بر نقش مؤثر دانشگاه ملی مهارت در پیوند میان آموزش و تولید اظهار کرد: نهادینه شدن مهارت آموزی در دستگاه های اجرایی و بنگاه های اقتصادی می تواند بخش مهمی از چالش های اقتصادی کشور را برطرف کند.

وی با اشاره به فعالیت واحدهای دارویی در استان افزود: سودآوری یکی از این واحدهای تولیدی، که تنها چندصد نفر نیروی متخصص دارد، معادل کل بودجه عمرانی استان است و این امر نشان می دهد سرمایه اصلی هر منطقه نیروی انسانی ماهر و کارآمد است.

استاندار گیلان، با اشاره به وجود بیش از 70 هزار دانشجو در دانشگاه های استان، گیلان را استانی دانشگاهی توصیف کرد و افزود: حدود یک پنجم جمعیت فعال استان در حوزه آ


برچسب ها: دانشگاه - برخورداری - کشور - دستگاه های اجرایی - استاندار - بنگاه های اقتصادی - چالش های اقتصادی
آخرین اخبار سرویس:

استاندار: گیلان قابلیت تبدیل شدن به قطب علمی و دانشگاهی کشور را دارد

استاندار: گیلان قابلیت تبدیل شدن به قطب علمی و دانشگاهی کشور را دارد