مطالب مرتبط:
ترامپ بار دیگر انتخابات 2020 را تقلبی خواند
ترامپ: آسیای غربی پس از سه هزار سال به صلح پایدار می رسد
ترامپ: انتخابات ریاست جمهوری 2020 بزرگ ترین رسوایی تاریخ آمریکا بود
گراهام: ترامپ قصد دارد کنگره را درباره گسترش عملیات نظامی علیه ونزوئلا توجیه کند
ترامپ و لولا داسیلوا برای آغاز فوری مذاکرات تجاری توافق کردند
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آبان 1404 ساعت 17:502025-10-27سياسي

نامه ترامپ؛ تهدید در پوشش مذاکره


وقتی دولت آقای ترامپ سرکار آمد در نامه ای به مقام معظم رهبری پیشنهاداتی داد که فارغ از لحن او و اینکه با همان لحن پاسخ داده شد، - معاون سیاسی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه ما همیشه به دیپلماسی اعتقاد داشتیم، اما دیپلماسی که در آن نظری تحمیل نشود، گفت: در این صورت هیچ کس در پی جنگ نیست و از آن استقبال هم نمی کند و همه گفت و گو برای حل اختلاف را ترجیح می دهند به شرطی که دو طرف متوجه شرایط باشند و احساس نکنند که می توانند دیدگاه خود را تحمیل کنند.

به گزارش تابناک به نقل از انتخاب، مجید تخت روانچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه امروز دوشنبه 5 آبان در چهارمین همایش بین المللی مطالعات ایران معاصر درباره ایران و جهان پس از جنگ 12 روزه گفت: ضمن قدردانی از نشست بررسی مسائل ایران معاصر گفت: درباره چرایی آغاز جنگ باید گفت، اولا نمی توان به طور دقیق گفت که چرا جنگ اتفاق افتاد و اینکه با قطعیت یک سناریو قبول کنیم و لاغیر نه از نظر علمی و نه تاریخی درست نخواهد بود.

وقتی دولت آقای ترامپ سرکار آمد در نامه ای به مقام معظم رهبری پیشنهاداتی داد که فارغ از لحن او و اینکه با همان لحن پاسخ داده شد، پیشنهاد داده بود مذاکراتی را شروع کنیم و اگر به نتیجه نرسیم جنگ خواهد شد.


برچسب ها: معاون سیاسی - ایران معاصر - امور خارجه - دیپلماسی - همایش بین المللی - ایران - وزارت امور خارجه
آخرین اخبار سرویس:

نامه ترامپ؛ تهدید در پوشش مذاکره

نامه ترامپ؛ تهدید در پوشش مذاکره