مطالب مرتبط:
افزایش 400 هزار تومانی گوشت قرمز طی 3 ماه در کردستان/پلمب 28 واحد صنفی
پلمب کافی شاپ و کافه قلیان متخلف در مشهد (8 آبان 1404)
پلمب کافی شاپ و کافه قلیان متخلف در مشهد (8 آبان 1404)
برداشت محصول انار از باغ های نوار جنوبی دماوند
پیش بینی آب و هوای دماوند امروز جمعه 9 آبان 1404 (31 Oct 2025) ساعتی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 9 آبان 1404 ساعت 01:102025-10-30اقتصادي

پلمب چند واحد صنفی متخلف در شهرستان دماوند


به دستور مقام قضایی و در پیگیری گزارشات مردم دماوند درباره عرضه غیر بهداشتی گوشت و فرآورده های پروتیینی، گران فر وشی و بی توجهی برخی واحدهای صنفی به اخطاریه های قانونی، - به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، گشت مشترک تنظیم بازار که با حضور نماینده دادستان، رییس اداره تعزیرات حکومتی، کارشناسان شبکه بهداشت و درمان، دامپزشکی و اتاق اصناف دماوند تشکیل شده بود، در بازرسی سرزده از تعدادی واحد صنفی و فروشگاه عرضه مواد غذایی و پروتیینی پس از بررسی تخلفات، با هماهنگی و دستور دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان، واحدهای متخلف از جمله یک فروشگاه معروف منطقه را به دلیل گران فروشی، عرضه غیر بهداشتی و غیر استاندارد کالا به فوریت پلمب کردند.

 در این بازدید با نظر کارشناسان شبکه بهداشت و درمان و اداره دامپزشکی شهرستان دماوند، کالاهای غیربهداشتی، غیر استاندارد و فاقد مجوزهای بهداشتی در محل، معدوم و از چرخه توزبع خارج شد.

محمد زارع دادستان دماوند تأکید کرد: دستگاه قضایی با هرگونه تخلف صنفی که سلامت و امنیت غذایی شهروندان را تهدید کند، به صورت جدی، سریع و بدون اغماض برخورد خواهد کرد.


برچسب ها: بهداشت - شبکه بهداشت و درمان - بهداشتی - شهرستان دماوند - بهداشت و درمان - غیر استاندارد - دماوند
آخرین اخبار سرویس:

پلمب چند واحد صنفی متخلف در شهرستان دماوند

پلمب چند واحد صنفی متخلف در شهرستان دماوند