مطالب مرتبط:
وزیر دادگستری: همه زندانیان دارای شرایط در سیستان و بلوچستان از 10 روز مرخصی بهره مند شدند
همه زندانیان دارای شرایط سیستان و بلوچستان از 10 روز مرخصی بهره مند شدند
بررسی و پیگیری مشکلات حقوقی و قضایی سیستان و بلوچستان
وزیر دادگستری: پیگیری فوری مشکلات سیستان و بلوچستان اولویت دولت چهاردهم است
سیستان و بلوچستان می تواند با اصلاح نظام برنامه ریزی به توسعه پایدار برسد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 8 آبان 1404 ساعت 18:152025-10-30اقتصادي

بهره مندی 10 هزار نفر از اولین طرح فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با آغاز بهره برداری طرح فاضلاب روستایی شهرک کهک در شهرستان زهک 10 هزار نفر تحت پوشش خدمات فاضلاب قرار می گیرند.

- بهره مندی 10 هزار نفر از اولین طرح فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: با آغاز بهره برداری طرح فاضلاب روستایی شهرک کهک در شهرستان زهک 10 هزار نفر تحت پوشش خدمات فاضلاب قرار می گیرند.

فرهاد سرگلزایی پنجشنبه 8 آبان در جریان بازدید هاشم خمر، عضو هیئت مدیره و مدیرکل دفتر نظارت بر طرح های آب و فاضلاب کشور، از سامانه تصفیه خانه فاضلاب شهرک کهک گفت: این تصفیه خانه با ظرفیت روزانه 1000 مترمکعب و با استفاده از روش پیشرفته لجن فعال احداث شده و تأمین مالی آن با مساعدت جمهوری کره صورت گرفته است.

سرگلزایی افزود: تاکنون برای اجرای این پروژه 24 میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل کامل طرح، حدود 2 میلیارد تومان اعتبار دیگر مورد نیاز است.

وی در ادامه با اشاره به طرح جمع آوری فاضلاب روستایی کهک بیان کرد: این طرح شامل سه ایستگاه پمپاژ فعال است.

در حال حاضر 800 فقره اشتراک فاضلاب نصب شده که بخشی از آن ها هنوز به شبکه متصل نشده اند.


برچسب ها: سیستان و بلوچستان - فاضلاب - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - بلوچستان - آب و فاضلاب - سیستان - شرکت آب و فاضلاب
آخرین اخبار سرویس:

بهره مندی 10 هزار نفر از اولین طرح فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان

بهره مندی 10 هزار نفر از اولین طرح فاضلاب روستایی سیستان و بلوچستان