مطالب مرتبط:
نشست «جایگاه زن در نظام معرفتی امام خمینی (س)»
نماز در کلام و سیره امام خمینی (قدس سره الشریف)
دست نوشته پسرِ میلیاردرِ ایتالیایی پس از دیدار با امام خمینی
دست نوشته پسرِ میلیاردرِ ایتالیایی پس از دیدار با امام خمینی
دست نوشته پسرِ میلیاردرِ ایتالیایی پس از دیدار با امام خمینی
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 26 آبان 1404 ساعت 15:102025-11-17فرهنگي

تاکید بر ضرورت «اجتهاد در اندیشه امام» در نشست « جایگاه زن در اندیشه امام خمینی»


نشست « جایگاه زن در اندیشه امام خمینی» با هدف بررسی ابعاد مختلف اندیشه امام در حوزه زن و خانواده در موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) برگزار شد.

- تاکید بر ضرورت اجتهاد در اندیشه امام در نشست جایگاه زن در اندیشه امام خمینی نشست جایگاه زن در اندیشه امام خمینی با هدف بررسی ابعاد مختلف اندیشه امام در حوزه زن و خانواده در موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) برگزار شد.

به گزارش ایسنا، نیره قوی، رییس پژوهشکده فرهنگ و دین با اشاره به هستی شناسی اندیشه امام خمینی (ره) و جایگاه زن در این اندیشه توضیح داد که در نگاه امام، نفس و فطرت انسان مشترک است، اما دو جنس زن و مرد دارد.

در اندیشه امام، انسان ها ـ شامل زن و مرد ـ با هم برابر و مساوی هستند.

وی تأکید کرد: این مساوی بودن نباید با تساویِ غربی اشتباه گرفته شود و منظور امام این است که تساوی زن و مرد در انسانیت آن ها است.

وی در ادامه با بیان این که زن در دیدگاه امام، دارای نقش های فردی، خانوادگی و اجتماعی است و همچنین زنان در کسب فرصت ها آزاد هستند، افزود: براساس اصول 20 و 21 قانون اساسی، نظام موظف است که زمینه رشد و تعالی زنان را در نقش های اقتصادی، سیاسی و اجتماعی فراهم کند؛ اما برای زنان و مردان یک شرط وجود دارد و آن شرط، رعایت عفت است.


برچسب ها: امام خمینی - اندیشه - امام - خمینی - زن و خانواده - نشست - خانواده
آخرین اخبار سرویس:

تاکید بر ضرورت «اجتهاد در اندیشه امام» در نشست « جایگاه زن در اندیشه امام خمینی»

تاکید بر ضرورت «اجتهاد در اندیشه امام» در نشست « جایگاه زن در اندیشه امام خمینی»