مطالب مرتبط:
چند دلال در نهاده های دامی بلایی سرکشور آوردند که قیمت ها به شدت افزایش پیدا کرد
ورود مجلس به افزایش قیمت نهاده های دامی و کالری سفره های مردم
هشدار درباره افزایش کشتار دام به دلیل کمبود نهاده های دامی (6 آبان 1404)
خارج شدن تولید از صرفه اقتصادی با افزایش قیمت نهاده
نهاده های دامی با قیمت دو برابر در بازار آزاد یافت می شود
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 7 آبان 1404 ساعت 08:002025-10-29اقتصادي

افزایش قیمت نهاده های دامی و دانه مرغی در رصد تعزیرات


علت افزایش قیمت نهاده های دامی و دانه مرغی در رصد گشت های مشترک تعزیرات حکومتی اصفهان قرار گرفت.

-   به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،مرکز اصفهان ؛ معاون قضایی و نظارت تعزیرات حکومتی اصفهان گفت: در بررسی و رصد میدانی در بازارهای عرضه نهاده های دامی و دانه مرغی مشاهده شد، قیمت نهاده از ابتدای سال جاری با توزیع قطره چکانی و کمبود در عرضه تا مهرماه امسال در چند مرحله افزایش یافته و به 2 برابر قیمت رسیده است.

براتعلی صالحی، تامین نیاز داخل به این نهاده ها و بر آورد میزان مصرف رااز وظایف سازمان جهاد کشاورزی استان برسمرد و گفت: تناسب نداشتن عرضه و تقاضا باعث افت و کمبود در عرضه به دامداران و مصرف کنندگان شده که در نهایت با توزیع قطره چکانی گرانی قیمت این محصولات نمایان است.

وی گفت: دستگاه های متولی با برنامه ریزی منسجم موظف هستند از هر گونه بی نظمی جلوگیری کنند تامشکل تولیدکنندگان در تامین خوراک دام و طیور بر طرف شود .

 صالحی افزود: در رصد انجام شده تخصیص نیافتن به موقع ارز برای واردات در موعد مورد نیاز این کمبود را ایجاد کرده و کارآیی سامانه های جامع تجارت و جامع انبارها در برآورد میزان موجودی کالا در استان برای برنامه ریزی دقیق و پیشگیری از وقوع این موارد با نظارت مستمر بر عملکرد تعاونی های روستایی واسطه عرضه، مورد تاکید است.


برچسب ها: نهاده های دامی - نهاده ها - تعزیرات حکومتی - نهاده - افزایش قیمت - تعزیرات - قیمت
آخرین اخبار سرویس:

افزایش قیمت نهاده های دامی و دانه مرغی در رصد تعزیرات

افزایش قیمت نهاده های دامی و دانه مرغی در رصد تعزیرات