مطالب مرتبط:
زمان قرعه کشی زمین های نهضت ملی مسکن اعلام شد؛ شرایط ثبت نام را بخوانید
جنگ کهنه ستاره های جدید/ روزنامه خبرورزشی را رایگان بخوانید
زمان قرعه کشی زمین های نهضت ملی مسکن اعلام شد؛ شرایط ثبت نام را بخوانید
جنگ کهنه ستاره های جدید/ روزنامه رونویس را رایگان بخوانید
زمان قرعه کشی زمین های نهضت ملی مسکن اعلام شد؛ شرایط ثبت نام را بخوانید
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آبان 1404 ساعت 17:502025-10-26فرهنگي

این چند خبر را بخوانید


در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

- در این بسته خبری بر مهم ترین خبرهای رسیده سینما و تئاتر مروری داریم.

حامد پورمحمد با چرندیات دراماتیک به صحنه می آید حامد پورمحمد، بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون که پیش تر با دریافت جایزه بهترین بازیگر جشنواره بین المللی تئاتر فجر برای نمایش روایت رقت انگیز شناخته شده است، به زودی با نمایش جدید خود با عنوان چرندیات دراماتیک به صحنه خواهد رفت.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی گروه، طبق برنامه ریزی، این نمایش به کارگردانی حامد پورمحمد، از اواخر آبان ماه در سالن شماره2 تماشاخانه هما اجرا می شود.

حامد پورمحمد پیش از این در نمایش های ننه دلاور و فرزندانش ، دایره گچی قفقازی ، مکبث ، آرتور اویی ، نیلوفر و نفت ، آپارتمان طبقه ششم ، برگشتن افتخارآمیز مردان جنگی و در سریال هایی چون قطب شمال ، هست و نیست ، تک ضرب و اجل معلق به ایفای نقش پرداخته است.

محسن بهرامی به همراه گیلدا حمیدی در روال عادی محسن بهرامی بازیگر تئاتر، رادیو و تلویزیون در کنار گیلدا حمیدی به نمایش روال عادی نوشته ژان کلود کریر، ترجمه یه اصغر نوری و کارگردانی عباس غفاری پیوست.

این نمایش از 11 آبان ماه ساعت18/30 در تالار قشقایی مجموعه تئاترشهر به صحنه خواهد رفت.


برچسب ها: نمایش - تئاتر - بسته خبری - دراماتیک - سینما و تلویزیون - مهم ترین - سینما
آخرین اخبار سرویس:

این چند خبر را بخوانید

این چند خبر را بخوانید