مطالب مرتبط:
تصادف رانندگی 3 کشته برجای گذاشت
رانش زمین در اندونزی، 23 کشته و مفقود برجای گذاشت
شکستن پل در مجموعه گردشگری سد فریمان 11 مصدوم برجای گذاشت
36 کشته و مجروح در پی انفجار در جامو و کشمیر هند
10 هزار کشته و 202 هزار مجروح تصادفات رانندگی در نیمه نخست امسال
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 25 آبان 1404 ساعت 00:452025-11-15حوادث

واژگونی سمند در زرند دو کشته و سه مجروح برجای گذاشت


رییس مرکز فوریت های پزشکی شهرستان زرند گفت: واژگونی خودروی سمند جان دو نفر را گرفت و سه نفر دیگر را روانه ی بیمارستان کرد.

- ایسنا/کرمان رییس مرکز فوریت های پزشکی شهرستان زرند گفت: واژگونی خودروی سمند جان دو نفر را گرفت و سه نفر دیگر را روانه ی بیمارستان کرد.

امین عربپور شامگاه 24 آبان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این حادثه مرگبار غروب 24 آبان در محور سیریز به بافق رخ داد و بلافاصله سه تیم امدادی به محل اعزام شدند.

وی افزود: در پی واژگونی یک دستگاه خودروی سمند، متأسفانه دو نفر از سرنشینان خودرو شامل یک مرد و یک زن 50 ساله، به دلیل شدت جراحات وارده در دم جان خود را از دست دادند.

عربپور گفت: سه سرنشین دیگر این خودرو شامل دو مرد و یک زن در رده سنی 17 تا 37 ساله پس از دریافت اقدامات درمانی پیش بیمارستانی توسط کارشناسان اورژانس، برای ادامه درمان به بیمارستان بافق منتقل شدند.

انتهای پیام


برچسب ها: مرکز فوریت های پزشکی - بیمارستان - واژگونی - فوریت های پزشکی - خودرو - شهرستان زرند - سمند
آخرین اخبار سرویس:

واژگونی سمند در زرند دو کشته و سه مجروح برجای گذاشت

واژگونی سمند در زرند دو کشته و سه مجروح برجای گذاشت