مطالب مرتبط:
واکنش میدری، نوری قزلجه و فرزانه صادق به اخبار بهارستان و پیگیری برخی نمایندگان برای استیضاح/ پای سیاسی کاری در میان است؟
ببینید | واکنش نماینده مجلس به شایعه استعفای عارف؛ ماجرا واقعاً جدی است؟
ببینید | واکنش وزیر نفت با موضوع افزایش قیمت بنزین
واکنش تند عضو هیئت رییسه مجلس به ادعای دیدار یک مقام سازمان استاندارد با مقام اسراییلی
واکنش نماینده اصلاح طلب مجلس به شایعه استعفای عارف
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 آبان 1404 ساعت 09:552025-11-20سياسي

واکنش سه وزیر به تلاش مجلس برای استیضاح


وزرای راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و کار در گفت و گویی کوتاه با خبرگزاری خبرآنلاین، به برخی تلاش ها برای استیضاح شان توسط نمایندگان واکنش نشان دادند.

- به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین؛ اصرار نمایندگان مجلس برای استیضاح چهار وزیر کابینه چهاردهم شدت گرفته است.

در همین راستا، عباس گودرزی، سخنگوی هیأت رییسه مجلس، در خصوص استیضاح چهار وزیر گفت: برابر آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، هر استیضاحی که زودتر به هیئت رییسه ارجاع شده باشد، طبیعتاً زودتر به کمیسیون ذی ربط ارسال شده و فرایند آن طی می شود.

وی درباره ترتیب ارجاع های صورت گرفته به هیئت رییسه را به این شرح اعلام کرد: وزیر راه و شهرسازی، وزیر نیرو، وزیر کار و وزیر جهاد کشاورزی.

، اما علت این استیضاح ها چیست؟ آیا سیاسی کاری در پشت پرده استیضاح قرار دارد و جریان های مخالف دولت می خواهند به این طریق ضربه ای به دولت بزنند؟ یا آنکه واقعاً عملکرد وزرا به گونه ای بوده است که هنوز عمر کابینه به دو سال نرسیده، باید از قطار دولت پیاده شوند؟ در این میان، اگرچه نمایندگان حامی استیضاح وزرای دولت با زیر سؤال بردن عملکرد دولتمردان تأکید می کنند که استیضاح ها سیاسی نیست، حتی برخی هم با اشاره به مسائل جنسیتی می گویند وزارتخانه ای مانند وزارت راه جای زنان نیست.


برچسب ها: استیضاح - وزیر - جهاد کشاورزی - هیئت رییسه - آیین نامه داخلی مجلس - نمایندگان - سخنگوی هیأت رییسه
آخرین اخبار سرویس:

واکنش سه وزیر به تلاش مجلس برای استیضاح

واکنش سه وزیر به تلاش مجلس برای استیضاح