مطالب مرتبط:
نحوه فروش سهام سهامداران بانک آینده در دستور کار هیات گزیر
اطلاعیه مهم درباره ی بانک منحل شده آینده / نحوه فروش سهام تصویب شد
نماینده مجلس: بانک ملی با مدیریت صحیح در موضوع بانک سابق آینده، اعتماد مردم را حفظ کرد
چرا وزارت اقتصاد دستور انحلال بانک آینده را صادر کرد؟
بانک آینده پایه پولی کشور را افزایش داد
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 20 آبان 1404 ساعت 12:352025-11-11اقتصادي

جهانگیر: مدیران بانک آینده تحت تعقیب اند


بر اساس دستور ریاست قوه قضاییه، سازمان بازرسی مأموریت ویژه ای در زمینه کنترل بازار و نظارت بر زنجیره تأمین و توزیع کالاها بر عهده گرفته است.

- اصغر جهانگیر در نشست خبری امروز با اشاره به اقدامات دستگاه قضایی برای احیای حقوق عمومی و صیانت از حقوق شهروندی، گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کنونی، قوه قضاییه بر اساس دستور رییس قوه قضاییه، اقدامات ویژه ای را برای حفظ ثبات بازار و حمایت از معیشت مردم در دستور کار قرار داده است.

در زمینه نظارت بر بازار، علاوه بر سازمان تعزیرات حکومتی که به عنوان بازوی دولت وظیفه بازرسی مستمر را بر عهده دارد، با پیگیری جدی وزیر دادگستری و تأکید رییس قوه قضاییه نیز دنبال می شود.

در کنار آن، دادستان های سراسر کشور نیز مأمور شده اند تا با رصد دقیق وضعیت بازار، در صورت مشاهده هرگونه اقدام سازمان یافته یا شبکه ای در ایجاد اختلال، فوراً ورود کرده و اجازه ندهند بازار دچار تلاطم شود.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، جهانگیر با اشاره به نقش سازمان بازرسی کل کشور گفت: بر اساس دستور ریاست قوه قضاییه، سازمان بازرسی مأموریت ویژه ای در زمینه کنترل بازار و نظارت بر زنجیره تأمین و توزیع کالاها بر عهده گرفته است.


برچسب ها: قوه قضاییه - رییس قوه قضاییه - قضایی - سازمان تعزیرات حکومتی - بازار - سازمان - اقدام
آخرین اخبار سرویس:

جهانگیر: مدیران بانک آینده تحت تعقیب اند

جهانگیر: مدیران بانک آینده تحت تعقیب اند