مطالب مرتبط:
دو تن از سارقان «لوور» بازداشت شدند
دو تن از سارقان لوور بازداشت شدند
فرانسه «مظنونان دزدی جواهرات لوور» را بازداشت کرد
سارقان جواهرات ناپلئون از موزه لوور فرانسه دستگیر شدند
خبری از سارقان موزه لوور نیست/ یک سرقت هنری یا سیاسی؟
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 4 آبان 1404 ساعت 13:252025-10-26بين الملل

دو تن از سارقان «لوور» بازداشت شدند


روزنامه فرانسوی «لو فیگارو» از بازداشت دو تن از سارقان موزه لوور که هفته گذشته جواهراتی را به سرقت برده بودند، خبر داد.

- به گزارش تابناک به نقل از ایرنا؛ روزنامه فرانسوی لو فیگارو ، یکی از سارقان عصر شنبه در حالی که آماده سوار شدن به یک پرواز خارجی بود، دستگیر شد.

برپایه این گزارش، یک هفته تعقیب و گریز شدید برای بازداشت اولین بخش از تیمی که یکشنبه گذشته به موزه لوور دستبرد زده بود، کافی بود.

طبق اطلاعات منتشر شده از منابع نهزدیک به پرونده، دو نفر از مجرمان دخیل در این سرقت که بازتابی جهانی داشت، عصر دیروز شنبه به وقت محلی دستگیر شدند.

یکی از آنها در حالی که آماده سوار شدن به پروازی به مقصد الجزایر بود، دستگیر شد.

عملیات دستگیری سارقان حدود ساعت 10 شب به وقت محلی توسط تیپ سرکوب سارقان (BRB)، مسئول تحقیقات که بیش از 100 بازپرس را در طول هفته گذشته بسیج کرده بود، صورت گرفت.

همزمان، نفر دوم نیز توسط پلیس قضایی پاریس در سن-سن-دنی دستگیر شد.

موزه لوور به عنوان بزرگترین و پربازدیدترین موزه جهان، صبح یکشنبه گذشته هدف سرقت مسلحانه قرار گرفت.

این سرقت که این نوع آن که بسیار سریع و به گفته وزیر فرهنگ 4 و به گفته وزیر کشور فرانسه 7 دقیقه صورت گرفت، فرانسه را از حیث نوع عملیات و اهمیت و ارزش اقلام به سرقت رفته، شوکه کرد.


برچسب ها: سارقان - دستگیر - بازداشت - موزه لوور - گذشته - فرانسوی - روزنامه
آخرین اخبار سرویس:

دو تن از سارقان «لوور» بازداشت شدند

دو تن از سارقان «لوور» بازداشت شدند