مطالب مرتبط:
افزایش آلودگی هوا در 15 شهر خوزستان
افزایش تنگنای تورمی با بدهی کلان این بانک به بانک مرکزی/ حاتمی یزد: بدون زدوبند سیاسی ماجرای بانک آینده رخ نمی داد
رفع ناترازی برق نیازمند افزایش 30 هزار مگاواتی ظرفیت تولید است
بهره برداری از دو مدرسه در بندرخمیر
افزایش جهشی ظرفیت های گمرک اینچه برون
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 10:252025-11-08اقتصادي

افزایش ظرفیت تأمین آب شهر یزد با بهره برداری از چاه جابجایی یزدگرد


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد: با بهره برداری از چاه جابجایی شماره چهار یزدگرد، آب شرب پایدار برای بیش از 65 هزار نفر از شهروندان یزدی تامین می شود.

- افزایش ظرفیت تأمین آب شهر یزد با بهره برداری از چاه جابجایی یزدگرد مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد: با بهره برداری از چاه جابجایی شماره چهار یزدگرد، آب شرب پایدار برای بیش از 65 هزار نفر از شهروندان یزدی تامین می شود.

 به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز یزد ، جلال علمدار گفت: در راستای مدیریت تأمین آب شرب شهر یزد و بهبود فشار در شبکه توزیع، عملیات حفاری و تجهیز چاه جابجایی شماره چهار یزدگرد با تلاش شبانه روزی پرسنل آبرسانی با موفقیت به پایان رسید.

وی، با اشاره به کاهش شدید آبدهی چاه قدیمی به دلیل عمق کم و فرسودگی که به حدود 7 لیتر بر ثانیه رسیده بود، افزود: با اخذ مجوز افزایش برداشت آب از شرکت آب منطقه ای، چاه جدید با عمق 180 متر و آبدهی 25 لیتر بر ثانیه حفر و آماده بهره برداری شد.

مدیرعامل شرکت آبفا اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه را بیش از 50 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این هزینه از اعتبارات عمرانی شرکت آبفا تأمین شده است.

علمدار با بیان اهمیت این مجموعه چاه ها در تأمین آب شهر یزد، خاطرنشان کرد: چاه های یزدگرد با 37 حلقه چاه فعال، در مجموع حدود 600 لیتر بر ثانیه آبدهی


برچسب ها: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب - بهره برداری - یزدگرد - شرکت آب و فاضلاب - شهروندان یزدی - آب شرب پایدار - تأمین آب
آخرین اخبار سرویس:

افزایش ظرفیت تأمین آب شهر یزد با بهره برداری از چاه جابجایی یزدگرد

افزایش ظرفیت تأمین آب شهر یزد با بهره برداری از چاه جابجایی یزدگرد