مطالب مرتبط:
آغاز عملیات اجرایی جمع آوری و انتقال فاضلاب و بازسازی تصفیه خانه فاضلاب بروجرد
آغاز عملیات ساخت 1300 کلاس درس در سیستان و بلوچستان
آغاز عملیات ساخت 1300 کلاس درس در سیستان و بلوچستان
آغاز حفاری تونل راه آهن بروجرد؛ نماد عزم ملی برای توسعه لرستان
آغاز عملیات سرشماری از پستانداران شاخص استان بوشهر
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 17 آبان 1404 ساعت 17:352025-11-08اقتصادي

آغاز عملیات اجرایی تکمیل 6 تصفیه خانه فاضلاب شهری در لرستان


معاون استاندار لرستان با اشاره به افزایش اعتبارات شرکت آب و فاضلاب استان به 290 میلیارد تومان گفت: با پرداخت بخش عمده ای از مطالبات پیمانکاران، - معاون استاندار خبر داد آغاز عملیات اجرایی تکمیل 6 تصفیه خانه فاضلاب شهری در لرستان ایسنا/لرستان معاون استاندار لرستان با اشاره به افزایش اعتبارات شرکت آب و فاضلاب استان به 290 میلیارد تومان گفت: با پرداخت بخش عمده ای از مطالبات پیمانکاران، روند اجرای پروژه های عمرانی شتاب گرفته و عملیات تکمیل شش تصفیه خانه فاضلاب شهری در شهرستان های مختلف آغاز شده است.

مهدی مجیدی شنبه 17 آبان در حاشیه آغاز عملیات اجرایی قسمتی از جمع آوری و انتقال فاضلاب بروجرد، اظهار کرد: اعتبارات شرکت آب و فاضلاب استان لرستان امسال به 290 میلیارد تومان افزایش یافته است که نسبت به سال گذشته رشد قابل توجهی را نشان می دهد.

تاکنون حدود 150 میلیارد تومان از مطالبات پیمانکاران پرداخت شده و این اقدام موجب فعال شدن بسیاری از پروژه های نیمه تمام در سطح استان شده است.

مجیدی ادامه داد: در حال حاضر عملیات اجرایی تکمیل شش تصفیه خانه فاضلاب شهری در استان آغاز شده و بخشی از این طرح ها با پیشرفت مناسب در حال اجراست.

معاون استاندار لرستان همچنین به پروژه های محرومیت زدایی در حوزه آبرسانی اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه ریزی انجا


برچسب ها: تصفیه خانه فاضلاب شهری - میلیارد تومان - تصفیه خانه فاضلاب - شرکت آب و فاضلاب - فاضلاب - معاون استاندار - معاون استاندار لرستان
آخرین اخبار سرویس:

آغاز عملیات اجرایی تکمیل 6 تصفیه خانه فاضلاب شهری در لرستان

آغاز عملیات اجرایی تکمیل 6 تصفیه خانه فاضلاب شهری در لرستان