|
| یکشنبه، 18 آبان 1404 ساعت 09:252025-11-09سياسي
مهدی سنایی معاون سیاسی رییس جمهور، صبح یکشنبه 18 آبان ماه 1404 با استقبال عبداللهی استاندار البرز و جمعی از مسئولان استانی وارد البرز شد.
- به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز البرز ، مهدی سنایی معاون سیاسی رییس جمهور، صبح یکشنبه 18 آبان ماه 1404 با استقبال عبداللهی استاندار البرز و جمعی از مسئولان استانی وارد البرز شد، هدف از سفر سنایی به استان البرز، بررسی آخرین وضعیت سیاسی و اجتماعی استان، است.
بر این اساس، معاون سیاسی رییس جمهور در جریان این سفر، ضمن دیدار با نخبگان و فعالان سیاسی و اجتماعی، در جریان مهم ترین مسائل و مطالبات مردم استان قرار خواهد گرفت.
برچسب ها: معاون سیاسی -
استان -
رییس جمهور -
البرز -
سیاسی -
استاندار البرز -
استان البرز |
آخرین اخبار سرویس:
|
معاون سیاسی رییس جمهور وارد استان البرز شد
معاون سیاسی رییس جمهور وارد استان البرز شد
همه حقوق این سایت برای قطره محفوظ است. قطره مسئولیتی در قبال محتوای مطالب ندارد.
تمامی خدمات این سایت، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیت های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.