مطالب مرتبط:
آمریکا حامی تروریسم و جنایت در منطقه است
جامعه مدرسین: 13 آبان نماد استکبار ستیزی و مبارزه با آمریکا
نقشه آمریکا و کشورهای حامی تل آویو علیه حشد شعبی عراق
نقشه آمریکا و کشور های حامی تل آویو علیه حشد شعبی عراق
گرامی باد سالروز تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 13 آبان 1404 ساعت 10:252025-11-04سياسي

آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست هاست


شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن یوم الله 13 آبان، سالروز ملی مبارزه با استکبار جهانی و تسخیر لانه جاسوسی، بیانیه ای صادر کرد.

- شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن یوم الله 13 آبان، سالروز ملی مبارزه با استکبار جهانی و تسخیر لانه جاسوسی، بیانیه ای صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای نگهبان، شورای نگهبان به مناسبت فرارسیدن یوم الله 13 آبان، سالروز ملی مبارزه با استکبار جهانی و تسخیر لانه جاسوسی، بیانیه ای صادر کرد و ضمن گرامیداشت یاد شهدای دانش آموز و شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، آمریکا را مظهر استکبار و پشتیبان اصلی جنایات رژیم صهیونیستی در منطقه دانست.

در این بیانیه که با ادای احترام به شهادت حضرت زهرا (س) و شهدای دفاع مقدس آغاز شد، شورای نگهبان تصریح کرد: 13 آبان، یادآور خروش ملت بزرگ ایران علیه ظلم و استکبار جهانی و نقطه عطفی در تاریخ مبارزه با سلطه گران است.

این روز نشان داد که ملت مؤمن و بصیر ایران هرگز زیر بار تحقیر و دخالت بیگانگان نخواهد رفت.

این نهاد تأکید کرد: ملت رشید ایران، در طول بیش از یک قرن گذشته، آماج دشمنی های آشکار و پنهان آمریکا بوده است؛ از کودتای 28 مرداد تا تحمیل جنگ تحمیلی و این روزها، حمایت از جنایات رژیم صهیونیستی در غزه.


برچسب ها: شورای نگهبان - استکبار جهانی - مبارزه با استکبار - استکبار - نگهبان - شورای - بیانیه
آخرین اخبار سرویس:

آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست هاست

آمریکا مظهر استکبار و حامی جنایت صهیونیست هاست